240-jaar-1
Verhuizen naar Abu Dhabi

Verhuizen naar Abu Dhabi?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar het warme en rijke Abu Dhabi? Voor uw werkgever of met andere redenen? Zoekt u nu een internationaal verhuisbedrijf met ervaring in verhuizingen naar en vanuit Abu Dhabi? Misschien kan De Haan u helpen?

Bekend met Abu Dhabi

Vanaf het begin van de ontwikkeling van Abu Dhabi heeft De Haan meerdere internationale bedrijven geholpen met het verhuizen van hun medewerkers van en naar Abu Dhabi. En ondanks de daling van de olieprijs zijn er nog steeds veel verhuizingen van en naar Abu Dhabi. Het emiraat kiest er bewust voor de overige sectoren in het land te laten opbouwen en schakelt hiervoor veel internationale bedrijven in.

Verhuizing naar Abu Dhabi

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van verhuizingen naar Abu Dhabi. Zowel op het gebied van het begeleiden van de expat, het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Geheel conform uw wensen.

Betrouwbare partner in Abu Dhabi

Het is belangrijk om in Abu Dhabi samen te werken met een betrouwbare partner, die een goede service garandeert. Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Abu Dhabi. Hierdoor weten wij welke verhuisbedrijven in Abu Dhabi voldoen aan onze hoge kwaliteitscriteria. Zo bent u er zeker van dat De Haan het juiste verhuisbedrijf in Abu Dhabi selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen.

Zorgeloos

Het internationale team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos naar Abu Dhabi verhuist. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem gerust contact op met onze verhuisadviseurs om vrijblijvend door te praten over de mogelijkheden.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

910
03 januari 2018

Wij zijn heel goed geholpen met onze verhuizing. Het team van De Haan heeft enorm zijn best gedaan om aan al onze wensen tegemoet te komen. De vracht was ook heel efficient ingepakt, met nauwelijks loze ruimte. Bij het uitpakken was er ook niets beschadigd. Perfect!

Mr Bartstra

Verhuizing naar Sohar,
vanuit Nederland.

810
19 december 2017

Nette afhandeling, vriendelijke verhuizers, efficiënt, begeleiding vanuit kantoor is prima.

Anoniem
910
13 november 2017

Professional, friendly, good price.

Mr Robbertsen

Verhuizing naar Dubai,
vanuit Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar het Midden-Oosten

28 beoordelingen
8.5