240-jaar-1
Verhuizen naar Afrika

Verhuizen naar Afrika?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om te emigreren naar Afrika? Dan bent u bij internationaal verhuisspecialist De Haan aan het juiste adres. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken; zo dient uw inboedel zorgvuldig en professioneel ingepakt te worden voor het overzee transport, de juiste documenten voor de douaneformaliteiten in het land van bestemming moeten worden verzameld en u zal wellicht op zoek moeten naar een goede school voor uw kinderen. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u een zorgeloze internationale verhuizing heeft. Dat is vanzelfsprekend bij De Haan.

De Haan: gespecialiseerd in Afrika

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Zuid-Afrika en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, overzee te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. U bent er dus zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven kiest om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein. 

Wij horen graag van u naar welke bestemming u graag wilt verhuizen. Onze top 5 populairste bestemmingen naar Afrika is momenteel:

  1. Zuid-Afrika
  2. Kenia
  3. Tanzania
  4. Ethiopië
  5. Ghana

Een goede voorbereiding

U wilt graag naar Afrika verhuizen. Of het nu gaat om het inpakken van uw verhuisgoederen of het informeren over de benodigde papieren: bij De Haan bent u aan het juiste adres om te verhuizen naar Afrika. Gaat u verhuizen naar Zuid-Afrika, Kenia, Angola of welk Afrikaans land dan ook? Door een goede voorbereiding met De Haan hoeft u zich geen moment zorgen te maken over uw internationale verhuizing.

Home sweet home: verhuizen naar Nederland

Wij helpen u niet alleen met verhuizen naar Afrika. Ook wanneer u vanuit Afrika naar Nederland wilt verhuizen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij assisteren u met het verzamelen van de juiste documentatie om uw verhuisgoederen in te voeren in Nederland. Door ons uitgebreide partnernetwerk kunt u tijdens het inpakken dezelfde kwaliteit verwachten als bij het uitpakken van uw goederen op uw nieuwe adres.

Documenten

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill) (partner of De Haan stuurt dit op)
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst (partner of De Haan stuurt dit op)

Neem voor de overige documenten en eisen voor het land van uw bestemming contact met ons op.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

1010
19 maart 2018

Excellent service. Thanks

Pierre
1010
19 maart 2018

Very professional service received from De Haan.  Excellent communication and feedback provided throughout the process by Dennis.  I would definitely recommend their services to others.

Lau

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zuid Afrika.

810
05 maart 2018

Voor verhuizing naar verre bestemmingen kies voor de Haan Relocation. De Haan Relocation, kortweg een goed verhuisbedrijf, ook voor verre bestemmingen.

anoniem

Verhuizing naar Zimbabwe,
vanuit Nederland.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Afrika

40 beoordelingen
8.7