240-jaar-1
Verhuizen naar Hong Kong

Verhuizen naar Hong Kong?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen naar Hong Kong

Wilt u voor uw werk verhuizen of als particulier met het gezin naar Hong Kong verhuizen? Internationaal verhuisbedrijf De Haan helpt u hier graag mee. Al jarenlang verzorgen wij regelmatig verhuizingen naar verschillende bestemmingen in Azië met China als specialisatie. Steeds meer mensen dromen van een verhuizing naar Oost-Azië, waarbij Hong Kong een steeds populairdere bestemming wordt. De afgelopen jaren heeft De Haan dan ook vele verhuizingen naar dit opkomende werelddeel verzorgd: Of het nu gaat om een complete inboedel of slechts enkele goederen, De Haan regelt het voor u en zorgt ervoor dat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Vakkundig verhuizen naar Hong Kong

Als geen ander weten wij bij verhuisbedrijf De Haan dat een verhuizing naar Hong Kong soms een ingewikkelde gebeurtenis kan zijn: U kunt te maken krijgen met complexe douane formaliteiten en een hoop papierwerk moet op orde zijn voor u naar uw nieuwe bestemming kunt verhuizen. Het is daarom goed om te weten dat De Haan door zijn rijke ervaring en opgebouwde expertise u uitstekend kan bijstaan wanneer dit soort dingen geregeld moeten worden. De afgelopen jaren hebben wij vele gezinnen geholpen met de zaken die bij een Hong Kong verhuizing komen kijken. Wij zijn ook u graag van dienst!

Profiteer van het voordeel dat De Haan biedt

Naast het formele regelwerk kunt u er natuurlijk van op aan dat internationaal verhuisbedrijf uw goederen zonder enige probleem op zijn nieuwe bestemming aflevert. Doordat wij regelmatig verhuizen naar Hong Kong profiteert u bovendien van voordelige tarieven en kunnen wij u verzekeren van uitstekende dienstverlening. Elke week gaan er verhuizingen via zeecontainers of luchtvracht naar Hong Kong. Verhuis naar Azië van A tot Z met internationale verhuizer De Haan.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

810
19 maart 2018

De Haan Relocation heeft mijn verhuizing vanuit China naar Nederland prima geregeld. De informatie was duidelijk en ze hebben hun best gedaan mij binnen een hele korte periode te helpen. In China werkt men met een partner "Asian Tigers". De partner werkte snel en was zeer behulpzaam. Binnen een kleine twee uur waren ze alweer vertrokken. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft De Haan de verhuizing weer verder afgehandeld. Een afspraak was snel geregeld, doordat de coordinator korte lijntjes hield met mij. Na het uitpakken, hebben we geen enkele schade aangetroffen.

Anoniem
810
05 maart 2018

De Haan doet wat is afgesproken / beloofd. Houdt klant goed op de hoogte van de progressie van het werk hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt.

Mr Boonen
910
05 maart 2018

Goede service, veel initiatief, pragmatisch en flexibel. De Haan heeft ons ontzorgd, voor ons bijzonder waardevol in een drukke tijd. Bboven verwachting, alles in goede handen en je voelt je echt gehoord

Alex

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

107 beoordelingen
8.8