de-haan-245-jaar stempel
verhuizen naar amerika new york-1

Gaat u verhuizen naar New York?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar New York?

Verhuizen naar New York is voor velen een groot avontuur. Een nieuw land, een nieuwe omgeving, en dan ook nog de verhuizing moeten regelen. Het zorgt vaak voor veel geregel, stress en onzekerheid.

Voordelen van een specialist in verhuizingen overzee

Een verhuizing naar New York is compleet anders dan een verhuizing binnen Nederland of binnen Europa. Je hebt te maken met douane regels, zeevracht (container) of luchtvracht, en een heel andere voorbereiding. Daarbij komt nog de tijd tussen inpakken en uitpakken: vooral bij zeevracht gaat het dan om meerdere weken. Al met al veel geregel, zowel vooraf als in het hele verhuisproces, waar meerdere partijen een rol spelen. Een ervaren specialist in verhuizingen naar New York weet hier alles van. Kent de belangrijkste voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing. En weet bij tegenslag ook hoe het goed opgelost wordt. Een zorg minder.

Een ander belangrijk voordeel van een gespecialiseerd verhuisbedrijf is de mogelijkheid om te profiteren van de inkoopvoordelen. Zo is De Haan onderdeel van het OMNI netwerk, waardoor de beste inkoopvoorwaarden gelden voor zee- en luchtvracht.

De Haan. Specialist sinds 60'er jaren

Wij verzorgen al sinds het begin van de jaren '60 verhuizingen vanuit en naar de Verenigde Staten. Niet alleen naar steden als New York en Washington, maar ook naar San Francisco, Los Angeles, Boston, Chicago, Denver, Miami en andere delen van de VS. Zowel verhuizen naar Amerika als vanuit Amerika terug naar Nederland of andere Europese bestemmingen: De Haan verzorgt het met grote regelmaat. Voor particulieren en bedrijven.

Kosten voor een verhuizing naar New York

"Wat kost verhuizen naar New York ongeveer?" Een veel gestelde vraag. Het kan handig zijn om een indicatie te hebben van de verhuiskosten vanuit Nederland naar New York, of terug. Uiteraard is een exact bedrag pas echt te bepalen als er meer bekend is omtrent de grootte van de verhuizing, de laadlocatie, de loslocatie en uw persoonlijke wensen over de service.

Wilt u weten wat de exacte kosten voor uw verhuizing naar of vanuit New York zijn? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel ons dan gerust. We helpen u graag verder.

International moving
e-book-nl
circel-e-book-nl

Tips bij internationaal verhuizen

  • Uitleg door specialisten
  • Praktische tips
  • Bespaar op uw verhuizing
Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

  • Al meer dan 1.000 downloads
  • Geen enkele verplichting
DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3
1010
05 april 2024

Very satisfied

J. Steele
910
28 maart 2024

The overall experience was good. There were a few things that could be improved upon.  

Brian
1010
28 maart 2024

De Haan was recommended by friends, and I am so happy we used De Haan for our overseas move. No surprises, fast, and good communication by all of the relocation offices involved. Movers were professional and went above and beyond, items packed well and all items placed where we indicated. 

L.M

Verhuizing naar Arnhem, Nederland,
vanuit Verenigde Staten

Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Onze internationale verhuisdiensten

voor een verhuizing zonder zorgen

ICT Cable Management en Handymandiensten De Haan-1

De- en montage meubels

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

customs

Douane formaliteiten

Wilt u dat alle formaliteiten en documenten compleet en goed zijn ingevuld? En geen risico lopen dat het bij de douane niet goed gaat? De Haan is AEO gecertificeerd. Laat ons u helpen.

de-haan-verhuizingen-handyman.2940x2447x1

Handyman

Behoefte aan een handyman voor het opleveren van uw oude woning of het inrichten van uw nieuwe woning? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan.

katten de haan 3

Huisdieren verhuizen

Is het belangrijk voor u dat ook uw huisdier snel weer thuis voelt? En dat dit gezinslid ook zorgeloos mee gaat naar de nieuwe bestemming? De Haan regelt het voor u van A tot Z. Met vakkundige specialisten.

packing kitchentools

Inpakservice

Wilt u dat uw waardevolle bezittingen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming? Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de inpakexperts van De Haan. Profiteer van hun vakmanschap en het gemak.

Schilderij inpakken

Kunst verhuizen

Heeft u bijzondere bezittingen die net even wat extra aandacht nodig hebben? Binnen De Haan is een gespecialiseerd team van kunst verhuizers werkzaam. Zij geven bij het inpakken de extra zorg die nodig is.

witte containers de haan

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslagruimte nodig? En wilt u zeker zijn van een veilige opslag? Geconditioneerd en beveiligd in het opslagdepot van De Haan. Vraag gerust naar de gunstige tarieven.

Piano kist

Piano verhuizen

Heeft u een piano of vleugel en wilt u deze mee laten verhuizen? De Haan kan u helpen. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw piano, pianola, vleugel of babyvleugel op veilige wijze verhuisd wordt.

2 people watching laptop info

Verhuisverzekering

Bent u benieuwd of u een verhuisverzekering nodig heeft? Welke verhuisverzekering er bij u past? Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste verhuisverzekering.