de-haan-245-jaar stempel
Over ons

Over De Haan

Betrouwbaar, behulpzaam en efficiënt

We zijn blij met uw interesse in ons familiebedrijf De Haan. Een internationaal verhuisbedrijf, met vestigingen in de Costa del Sol en de Costa Blanca in Spanje, dat door acht generaties 'Hanen' is opgebouwd. Diep geworteld in de historie van Nederland.

Mensgerichte dienstverlener

Vandaag de dag zijn deze roots vertaald in een mensgerichte dienstverlener, die zowel voor internationale bedrijven als voor de internationaal verhuizende particulier de beste oplossing vindt. Een oplossing die verder gaat dan de daadwerkelijke verhuizing. Een totale dienstverlening om het complexe proces van de verhuizing van begin tot eind gemakkelijker te maken: zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Duurzaam ondernemen

Wij doen dat vanuit het besef dat alleen het continue streven naar de beste kwaliteit en hoogste klanttevredenheid zal zorgen voor een duurzaam bestaan van ons bedrijf. U vindt hierover meer informatie in de onderstaande onderdelen. Ook de duurzaamheid is verder toegelicht bij MVO.

De Haan. Uw verhuizer

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van De Haan? Lees dan onze historie of de nieuwsfeiten. Of bekijk de bedrijfsfilm. Bent u benieuwd of onze dienstverlening aansluit op uw wensen? Lees dan gerust onze beoordelingen. Dat geeft u tenslotte een beter beeld dan dat wij dat zelf vertellen.

We hopen u spoedig te mogen begroeten als klant.

DE-HAAN_Groepsportret_022_Linda-Website-250x250px
Linda Rovekamp

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

Alles wat u wilt weten over De Haan

Wij stellen ons graag aan u voor

blog

Alle kwaliteitscertificaten

Hoe weet u zeker dat een verhuisbedrijf een gecontroleerde kwaliteit levert? Onder meer door kwaliteitssystemen. De Haan beschikt over alle belangrijke kwaliteitscertificaten.

 

lees verder

blog

Geschiedenis - sinds 1777

De Haan behoort tot de oudste familiebedrijven van Nederland. In 1777 is de basis gelegd. Vandaag de dag is de 8ste(!) generatie actief.

 

lees verder

Een trots team

De Haan gelooft in de kracht van een sterke eigen organisatie. Een team van gemotiveerde vakmensen, die van generatie op generatie het vakmanschap overdragen.

 

lees verder

MVO

De Haan heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in haar DNA. Als trots partner van MVO Nederland willen wij voorop lopen op sociaal en ecologisch gebied.

 

lees verder

Wereldwijde partnerships

Een succesvol internationaal verhuisbedrijf drijft op een betrouwbaar partnernetwerk. De Haan heeft dit netwerk in 40 jaar opgebouwd, in elk land in de wereld.

 

lees verder

Missie en Visie

Wij werken vanuit onze kernwaarden: klantgericht, passievol, persoonlijk, vakmanschap en resultaatgericht. Goed verhuizen, zodat u zich snel weer thuis voelt

 

lees verder

De Haan | Een historie van 245 jaar

De Haan Internationale Verhuizingen behoort tot de oudste familiebedrijven van Nederland. In 1777 is de basis gelegd. Vandaag de dag is de 8ste(!) generatie actief. 

Daarom De Haan bij internationaal verhuizen

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1412 
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

547183
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen