de-haan-245-jaar stempel

Nieuws over De Haan

Elke dag werkt ons team aan verbetering. Omdat we het belangrijk vinden.

 

Wencke en Hugo_ Forum Expatriate Management_ De Haan relocation

Zie we u ook op FEM Amsterdam 1 maart 2024?

De Haan is opnieuw aanwezig op het Forum for Expatriate Management (FEM) Global Mobility congres in Amsterdam. U kunt immers ook voor gespecialiseerde vragen als Global Mobility bij De Haan terecht.

IAM Annual Conference Oct 2024

IAM Toronto: we truly look forward to meet you

Linda Rovekamp, COO and Barbara Monnier, Move Manager, are truly looking forward to meet you October 9-12, 2023 in Toronto.

8th generation owner Michiel de Haan will lead De Haan Relocation

8e generatie eigenaar Michiel de Haan gaat De Haan Verhuizingen leiden

Per 1 oktober 2023 zal het leiderschap van De Haan Verhuizingen wijzigen. Wouter Hijzen, CEO sinds 2017, heeft in goed overleg met de eigenaar besloten zijn carrière elders voort te willen zetten.

FIDI FaimPLUS certification De Haan relocation, Netherlands-1

De Haan opnieuw met vlag en wimpel door FIDI FAIMPLUS audit

Algemeen Directeur Wouter Hijzen geeft aan: “We zijn blij met deze prestatie. Ik kan zonder twijfel bevestigen dat dit certificaat onze inzet beloond voor de hoogste kwaliteitsnormen en streven naar wereldwijde expertise samenwerkend met een supply chain netwerk dat conform dezelfde hoge eisen werkt.”

Relocate the Profit - global initiative with De Haan being a member

Relocate the Profit: doing better together

When recently learning about the fantastic ‘Relocate the Profit’ initiative, we wholeheartedly aligned with the spirit of it and joined hands with other global companies related to the job we all love so much.

De Haan at FIDI Conference Bangkok March 2023

De Haan in Bangkok

Vanuit De Haan zullen Wouter Hijzen (CEO), Linda Rovekamp (COO) en Lisa Huijgen (Move Manager Partner Desk) aanwezig zijn op het FIDI congres 26 - 29 maart 2023 in Bangkok.

Stichting Waterpas voor schoon drinkwater Cas en Michiel De Haan_ De Haan Verhuizingen

Bezoek sponsorproject Kenia

De Haan is al 15 jaar Partner van Stichting Waterpas, welke dagelijks ruim 20.000 schoolkinderen schoon drinkwater levert waardoor er veel minder sprake is van “water related diseases”. 

IMA Bali 2023_De Haan-1

Sustainability in Mobility

As an internationally certified and recognized relocation and relocation specialist, we truly look forward to discussing sustainability in mobility trends and challenges facing our international mobility industry.

DE-HAAN_Wencke_portret hoge resolutie

Het glazen plafond doorbreken – ook dat van jezelf

Vandaag heb ik mijn eerste werkweek bij De Haan achter de rug. Een prachtig bedrijf met rijke historie en een groot gevoel voor service.  

DE HAAN_Groepsportret BBL-ers_091-1

BBL-mogelijkheden bij De Haan

Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid is ons internationale verhuisbedrijf al sinds jaar en dag lang een Erkend Leerbedrijf. Ben jij of ken jij iemand die bijvoorbeeld denkt aan leren en werken tegelijk? Dan is een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) wellicht iets voor jou. 

LInda Rovekamp appointed COO De Haan relocation

Linda Rovekamp benoemd tot COO

Met ingang van 1 januari 2023 is Linda Rovekamp benoemd tot COO. Daarmee is zij verantwoordelijk voor het dagelijkse management van De Haan, rapporterend aan onze CEO Wouter Hijzen.

 

Keby van den Oever-1

Keby van den Oever 25 jaar in dienst

Keby is vaak op pad in het buitenland, dus wij zijn blij onze betrouwbare jubilaris Keby eens met z’n allen uitgebreider te kunnen bedanken voor zijn inzet.

Tony neemt sleutels in ontvangst van Verhuiswagen42 De Haan Verhuizingen 201022

DAF XG+ nieuwste buitenland verhuiswagen De Haan

Ruimer, langer en zuiniger! Daar is ’t ie dan: onze nieuwste buitenland verhuiswagen en vlaggenschip van DAF: de DAF XG+. 

Certificaat Co2 reductie pallets De Haan Verhuizingen jaar 2021

Hergebruik pallets levert mooie CO2 reductie 2021

Aandacht maakt alles mooier.
De Haan 245 jaar

De Haan | al 245 jaar gaan

Met de levering van één trekschuit aan Adriaan de Haan, gedocumenteerd op 21 mei 1777, begon de geschiedenis van familiebedrijf De Haan. Dit jaar bestaan wij 245(!) jaar. 

one-group Packing Cup 2022_ grouppicture happy

One-group Packing Cup

Afgelopen donderdag 12 mei 2022 vond de allereerste Packing Cup plaats! Een wedstrijd waarbij de beste inpakkers van de verschillende one-group leden in Europa werden beoordeeld op vakkundig en snel inpakken.

Historische overlegruimte De Haan ter gelegenheid 245 jarig bestaaan

Historische ruimte: acht generaties inspiratie

Geïnspireerd door de prachtige geschiedenis van De Haan is er in ons pand aan de Edisonweg in Alblasserdam een historische overlegruimte ingericht.

Certificaat Loyaltree De Haan-CTR 21-11-18

Duurzaam verhuizen doe je nooit alleen

Verhuizen doen wij het liefst zo duurzaam mogelijk. Lees hoe onze focus op duurzaamheid en mooie samenwerkingen prachtige resultaten hebben opgeleverd in 2021.

Hanen

40-jarig jubileum voor “boefje uit Dordrecht” Mark van der Linde

Met een team van eigen verhuismedewerkers maken wij dagelijks het verschil. Mark van der Linde maakt daar al 40(!) jaar deel van uit. Afgelopen vrijdag vierde de altijd goed gemutste Mark zijn jubileum.

Edwin Ros

Even voorstellen: Edwin Ros

In maart 2021 startte Edwin Ros bij de Haan als Business Controller. Na een drukke periode van inwerken, is het tijd om Edwin aan u voor te stellen.

Certificaat Milieuservice Nederland en De Haan verhuizingen

Product voor product: een nieuwe stap gezet in circulariteit

Idealiter betekent circulariteit o.a. niet alleen dat je afval niet weggooit, maar het als grondstof gebruikt voor je eigen te betrekken product.

We Care - De Haan relocation, Netherlands- MVO

Duurzame bescherming van uw persoonlijke bezittingen

Met behulp van de aangeschafte vier nieuwe rolcontainers verzamelen wij nu onze eigen beschermfolie. Plus, deze beschermfolie bestaat nu volledig uit één soort recyclebaar PE in plaats van opgebouwde lagen uit verschillende herkomst. 100% recyclebaar dus!

Martijn wagens achter elkaaar snelweg

Nieuwe jaar goed van start: rijden op plantaardige (afval)olie!

Voortdurend blijven wij als internationaal verhuisbedrijf kijken naar alternatieve brandstoffen. 3 van onze 11 wagens zijn daarom het nieuwe jaar 2021 ingereden 100% op Hydrotreated Vegetable Oil (HVO100). 

Samenwerking Voedselbank en De Haan

Samenwerking tussen Voedselbank en De Haan tegen voedselverspilling

Een verhuizing vormt een goede aanleiding om eens te kijken naar wat er wel en niet meegenomen gaat worden. Mocht u gaan verhuizen, dan kunt u vanaf heden niet aangebroken, lang houdbare items, niet zijnde alcohol, doneren aan de Voedselbank in een door De Haan ontwikkelde speciale Voedselbankdoos.

Leroy en Pieter Majoor testen de nieuwe aanhangerlift

Elektrische aanhanger verhuislift in gebruik

Krachtig, duurzaam en compact: onze nieuwe elektrische aaanhanger verhuislift is gearriveerd.

Dopper en De Haan combi

Gepersonaliseerde ‘Doppers’ voor alle medewerkers De Haan Verhuizingen

Zomerse temperaturen! Deze week ontvangen alle De Haan medewerkers niet 1, maar 2 gepersonaliseerde herbruikbare ‘Dopper’ waterflessen om altijd bij zich te dragen. Door onze dagelijkse handelingen, hoe klein ook, dragen wij zo bij aan een schonere leefomgeving.

Zonnepanelen op het dak van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verduurzamen is …………..bijna 500 zonnepanelen installeren op het dak

Bijna 500 zonnepanelen op het dak van onze loods in Alblasserdam. Verantwoord en duurzaam ondernemen is namelijk wat ons betreft nooit af, maar een continue proces van optimaliseren en verbeteren.

ISO 27001-2

De Haan opnieuw ISO 27001 gecertificeerd

Jawel, de her certificering ISO 27001- Information Security Management System 2020 is definitief binnen! Het hebben van een managementsysteem voor informatiebeveiliging volgens de meest recente ISO 27001 normen borgt zekerheid voor u als klant.

Martijn Zijlstra ontvangt sleutel Volvo op biodiesel-1

Nieuwste De Haan verhuiswagen ook op biodiesel

Sinds 2016 verhuizen wij met ons volledige eigen wagenpark al CO2-neutraal. Onze nieuwste Volvo is geschikt om probleemloos volledig of op elke blend biodiesel te kunnen draaien. Dit draagt bij tot minder (-89%) CO2-uitstoot t.o.v. huidige diesel.

wagen 41 tm 23 op rij - Patrick Brand

Bijzondere sleuteloverdracht nieuwe verhuiswagen!

Recentelijk ontving onze collega, verhuizer Arjan Baartman, op unieke wijze van Manager Operations Jan-Eric Bos de sleutels van onze nieuwste truck. 

Barbara Monnier DEF.jpg-1

Barbara Monnier versterkt team De Haan

Met 26 jaar ervaring in de internationale verhuiswereld vult Barbara Monnier inmiddels sinds 2 januari 2020 bij De Haan Verhuizingen enthousiast de functie van Move Manager in. Met plezier stellen wij u voor aan onze nieuwe medewerkster.

We Care - De Haan relocation, Netherlands- MVO

Ook kleine stapjes zijn innovaties!

Verantwoord en duurzaam ondernemen is wat ons betreft nooit af, maar een proces van optimaliseren en verbeteren dat meegroeit met voortschrijdende inzichten. En dat doen we al 8 generaties De Haan sinds 1777(!).

Artikel Blad Verhuizen Dec 2019

De Veiligheid en Gezondheid van onze medewerkers en derden staat voorop

‘Verhuizen’, het blad van de Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV), besteedde in haar December 2019 editie aandacht aan veiligheid op het werk. Voor dit interessante artikel deelde het blad ‘Verhuizen’ de door onze Kam & Facility Coördinator Henny Hendriks geleverde bijdrage.

Lisa topstudent

Lisa geslaagd in Zuid Korea als Top Student!

Lisa Huijgen, links op de foto en onze Move Coördinator op de afdeling Partner Desk, is geslaagd voor de opleiding ‘Essentials in International Moving’ (EiM) in Seoul, Zuid Korea. Van de 16 kandidaten is Lisa bovendien verkozen tot Top Student!

AEO_final cs

De Haan prolongeert wederom met succes de AEO vergunning

Door de AEO vergunning behaalt De Haan tijdwinst bij het verzorgen van de inklaringen en zorgt De Haan ervoor dat u uw waardevolle eigendommen gauw weer ontvangt zodat u zich snel weer thuis voelt!

Wagen en shuttlevan in Costablanca met one-goup logo-1

De Haan bezoekt one-group bijeenkomst in Spanje

Kwaliteit is de sleutel tot succes, onze medewerkers en netwerk van partners maken het verschil!

Ons lidmaatschap van partner netwerk one-group biedt u als klant de zekerheid van een Europese verhuizing van hoge kwaliteit in uitvoering, coördinatie en service.

Verhuiswagen 40

We hebben er een nieuwe verhuiswagen bij!

Afgelopen vrijdag mocht onze collega Jan-Eric Bos onze nieuwste aanwinst in ontvangst nemen: de verhuiswagen W40. In deze truck zal verhuizer Rini Bakker de aankomende jaren hopelijk veel veilige kilometers maken.

Code Verantwoordelijk Gedrag

De Haan tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 24 juni 2019 ondertekende CEO Wouter Hijzen namens De Haan Verhuizingen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Het ondertekenen van deze Code is belangrijk voor ons bedrijf. Wij maken ermee duidelijk dat wij staan voor kwaliteit én een goed sociaal beleid. En daar zijn we trots op!

Jannes Zijlstra-1

Jannes Zijlstra 45 jaar in dienst van De Haan

We zijn trots op onze vaste ploeg van verhuizers, want verhuizen blijft mensenwerk. Met onze vakmannen maken wij dagelijks het verschil. In dat kader is het vandaag een hele bijzondere dag voor De Haan. 

DeHaan242jaar3-1

De Haan 242 jaar

Wie jarig is, trakteert! Vandaag krijgen onze collega’s en de klanten die we verhuizen bijzondere koekjes om onze verjaardag te vieren. De Haan bestaat vandaag 242 jaar, een mooie leeftijd om bij stil te staan. 

IMG_20190402_185235

De Haan organiseert Hollandse borrel tijdens FIDI congres

Van 31 maart tot 3 april 2019 vindt de FIDI Conferentie plaats in Amsterdam. Een mooie gelegenheid voor De Haan om een feestje te organiseren voor partners wereldwijd. 

nieuwe wagen andre van vliet

Nieuwe wagen voor internationale verhuizer André van Vliet

Onze internationale verhuizer André van Vliet heeft een nieuwe wagen! Gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst! 

Linda Rovekamp-1

Linda Rovekamp nieuwe Manager Corporate Desk

Per 1 september is onze internationale afdeling versterkt met Linda Rovekamp. Linda is de Manager Corporate Desk van De Haan. Linda heeft meer dan 15 jaar internationale verhuiservaring, met name voor de zakelijke markt.

De Haan vrachtwagen sponsort Roparun 2018

Verhuizers helpen bij de Roparun

Een aantal verhuismedewerkers van De Haan hebben zich opnieuw ingezet voor de Roparun. Zij waren chauffeurs in de ter beschikking gestelde verhuiswagens van De Haan en begeleidden hiermee de lopers op de route van Parijs naar Rotterdam.

Gold Standard Wind Taiwan5 - kopie (2)

Gold Standard Bundled Wind Project Taiwan

De Haan verhuist CO2 neutraal. Dat betekent dat wij zoveel als mogelijk onze uitstoot CO2 minimaliseren. Dit zorgt voor een aanmerkelijke daling in onze CO2 footprint. Het restant compenseren wij door te investeren in schone energie: Gold Standard Bundled Wind Project Taiwan

ISO 27001-2

De Haan ISO 27001 gecertificeerd

Een unicum! De Haan is als eerste internationale verhuizer in Nederland gecertificeerd conform ISO 27001.

351475_Academy company 016 GOLD -small

De Haan beloond met de Gold Award

De Haan is door de FIDI beloond met de Gold Award voor 2016.

image022

De Haan Top Perfomer in FIDI FAIM 3.1 audit

In juni is De Haan doorgelicht door de auditors van EY op basis van de FAIM 3.1 kwaliteitsstandaard. En het resultaat mag er zijn: De Haan is Top Performer.

Rini Bakker-1

Rini Bakker 25 jaar in dienst

Rini Bakker viert vandaag zijn 25 jarige dienstverband bij De Haan. We zijn supertrots op deze loyale vakman!

Andre van Vliet-2

André van Vliet 25 jaar in dienst

Afgelopen 1 september was onze trouwe verhuisspecialist André van Vliet 25 jaar in dienst.

2 people watching laptop info

Speciale verblijfsregeling voor hoogopgeleide studenten

Nederland vindt het belangrijk dat hoogopgeleide buitenlandse studenten en promovendi de tijd krijgen om na hun studie een baan als kennismigrant te vinden, of een eigen onderneming te starten in ons land.

cathy_schouten_233804

Roparun voor het leven

Tijdens het pinksterweekend zal een aantal medewerkers van De Haan Verhuizingen deelnemen aan de Roparun. Een bijzondere estafette-loop waarbij geld in wordt gezameld voor mensen met kanker.

Verhuiswagen daf cf silence

Nieuwe verhuiswagen De Haan

De Haan Verhuizingen heeft een nieuwe verhuiscombinatie in gebruik genomen, bestaande uit een DAF CF Euro 6 Silent en een city-oplegger.

MVO jaarverslag 2014-1

Lancering MVO verslag 2014

MVO Nederland directeur Willem Lageweg lanceerde vandaag het MVO Jaarverslag 2014.

mvo-jaarverslag

De Haan op Nieuwjaar MVO

Op 20 januari vond het Nieuwjaarsevenement van MVO Nederland plaats. De Haan sluit zich graag aan bij het thema ‘van Ambitie naar Impact’.

boordlicht

Na 100 jaar boordlicht gevonden

Het kostte enige moeite, maar afgelopen vrijdag stond een rond de 100 jaar oud boordlicht dan eindelijk op de tafel van De Haan verhuizingen.

schaatster Ireen Wüst met Wim en Riet de Haan

Feestelijke opening opslagdepot

Op donderdagmiddag 8 mei aanstaande wordt het nieuwe opslagdepot van De Haan op een bijzondere wijze geopend.

Couple meeting relocation expert

Tip De Haan: Limes Academy

LIMES Academy verzorgt inspirerende en educatieve bijeenkomsten voor internationale HR professionals met grensoverschrijdende vraagstukken.

IMG_2241-Medium

Onderwijsroute 2014

Op donderdag 20 maart aanstaande is de Onderwijsroute in de Alblasserwaard. Ook De Haan stelt haar deuren open voor de leerlingen.

Koning lanceert ambitie 2020

Koning lanceert Ambitie 2020

Op 30 januari gaat het MVO Nieuwjaarsevent van start. Tijdens dit event presenteert MVO Nederland samen met het Nederlands bedrijfsleven Ambitie 2020.

fruit op schaal

Vers fruit voor iedereen

Iedere maandag en woensdag levert onze lokale groenteman vers fruit in de bedrijfskantine van De Haan. Goed voor werknemers en bezoekers.

Afrikaanse kinderen op school _ Stichting Waterpas - ondersteunt door De Haan Verhuizingen

121.333 liter schoon drinkwater

De kerstactie 2013 voor de Stichting Waterpas heeft € 3.640,00 opgeleverd. Hiermee kan 121.333 liter schoon drinkwater worden uitgedeeld op scholen in Afrika.

Moving to USA

Partnervisit USA

Dick Ansink, Partnerdesk De Haan, en Sales manager Marcel Boer bezoeken deze week een 20-tal verhuispartners in de Verenigde Staten.

IMG_2241-Medium

Start nieuwbouw opslagdepot

Op woensdag 13 november slaat de 9de generatie van het familiebedrijf De Haan de eerste paal voor de nieuwe hoogwaardige opslagfaciliteit.

Brandweer oefening Alblasserdam

Brandweerwedstrijd bij De Haan

Zaterdag 9 november jl. heeft de Brandweer Alblasserdam bij De Haan een brandweerwedstrijd georganiseerd voor de jeugdbrandweer.

IMG_2241-Medium

Extra beveiligde mini-opslag

De Haan heeft haar assortiment beveiligde opslagdiensten uitgebreid. Speciaal voor kleinere hoeveelheden zijn een aantal stalen opslagcontainers aangepast.

bedrijfsfilm 1

De Haan bij SBS6

Afgelopen maandag 19 augustus 2013 hebben opnames bij De Haan Verhuizingen plaatsgevonden voor het lifestyleprogramma Lekker Leuk Leven van SBS6.

7e en 9e generatie De Haan

Nieuwe bedrijfsfilm De Haan

Supertrots zijn wij op onze nieuwe bedrijfsfilm. Visser Mediadesign is hard bezig.

Dennis Nijssen-2

Dennis Nijssen geslaagd

We zijn trots op onze Dennis Nijssen, die het certificaat 'The Foundations of International Moving' heeft behaald. Top, Dennis!

De Haan vrachtwagen model

De Haan breidt wagenpark uit

De Haan heeft per 18 april jongstleden een nieuwe pakwagen tot haar beschikking.

MVO logo

De Haan partner MVO

De Haan heeft zich aangesloten bij MVO Nederland. Deze onafhankelijke netwerkorganisatie is actief op het brede gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Chauffeur goederenvervoer

14 diploma‘s goederenvervoer

Veertien medewerkers leggen MBO traject Chauffeur Goederenvervoer met goed gevolg af.

Dick Ansink-2

Dick Ansink geslaagd!

Onze partnerdesk manager Dick Ansink heeft afgelopen maanden de Essentials in International Moving afgerond.

Dinner voucher

Dinner voucher uitgereikt

Vandaag is de dinner voucher uitgereikt aan expat ING.

moving to  europe-1

December Europa maand!

In december heeft De Haan meer dan 16 (!) internationale ritten binnen Europa gepland. Een record.

nrc logo actie-1

NRC actie met De Haan

De Haan heeft in samenwerking met NRC een voordeelactie opgezet voor in het buitenland verblijvende Nederlanders.

cathy_schouten_233804

RoPaRun groot succes

Ook dit jaar was er weer een team van De Haan bij het bijzondere evenement Roparun. Frank en Henk hebben weer belangeloos met de verhuiswagen de deelnemers geholpen.

Rolf Soerink-1

Medewerkers doneren € 4.000

Medewerkers van De Haan hebben voorjaar 2012 € 4000 bijeen gebracht voor Stichting Waterpas.

Fidi academy

FIDI Academy beloont De Haan

Voor haar continue streven naar het verhogen van de vakkennis van haar medewerkers heeft De Haan op 16 januari 2012 de Bronze Company Award uitgereikt gekregen.

Electric Rally

De Haan bij Electric Rally

De Haan was deelnemer bij de Electric Rally. De doelstelling van deze rally is om de doorbraak van elektrische auto’s te versnellen.

faimiso

FAIMiso audit succesvol

De Haan heeft in juni opnieuw succesvol de audit voor FAIMiso voltooid. Opnieuw een bewijs dat ons kwaliteitsstreven voldoet aan de hoogste eisen.