de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Dubai

Verhuizen naar Dubai?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar het warme Dubai? Voor uw werkgever of met andere redenen? En bent u nu op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf met ervaring in verhuizingen naar en vanuit Dubai of verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten? Misschien kan De Haan ook u helpen?

Bekend met verhuizen naar en vanuit Dubai

Al sinds de start van de ontwikkeling van de hoofdstad Dubai tot een belangrijke economisch gebied heeft De Haan veel internationale bedrijven geholpen met het verhuizen vanuit en naar Dubai. Expats uit de hele wereld werken in Dubai aan de ontwikkeling van deze bijzondere regio. 

Verhuizen naar en vanuit Dubai

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar en vanuit Dubai. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z: van het zoeken naar een school of huis tot het fysiek afleveren van uw persoonlijke eigendommen. Hierbij verzorgen wij uiteraard ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten. Bent u op zoek naar verhuizigen naar andere landen in de buurt. Ter inspiratie zie de landen hieronder: 

Betrouwbare partners in Dubai

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar en vanuit Dubai. Hierdoor weten wij welke partners in Dubai voldoen aan onze hoge kwaliteitscriteria. Zo bent u er zeker van dat De Haan het juiste verhuisbedrijf in Dubai selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen.

Zorgeloze verhuizing naar en vanuit Dubai

Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos naar of vanuit Dubai verhuist. Het nieuwe huis wordt door ons ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt. Waar dan ook ter wereld!

Benieuwd hoe wij dat doen? Bel of mail ons dan gerust.

 

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico
1010
08 juni 2023

Ik kan niet meer dan lof uitspreken over hoe het allemaal is verlopen met mijn verhuizing. Het transport was ook verrassend goed verlopen, in eerste instantie leek het vertrek te worden uitgesteld, maar al binnen enkele weken kreeg ik bevestiging dat mijn container per boot naar Rotterdam vertrok. De updates van de Haan's Move Manager waren uitstekend en ik kreeg de belangrijkste status steeds te horen. Bij aankomst in de haven van Rotterdam ging het allemaal ook voorspoedig en omdat ik zelf nog geen woning had om de spullen in op te slaan, was ik erg blij met jullie oplossing om de container in jullie loods op te slaan. Eerlijk is eerlijk, de prijs die hiervoor werd gerekend was zeer competitief en daar ben ik jullie ook dankbaar voor. Ik heb in de tussentijd rustig kunnen zoeken naar een eigen woning en toen ik die had gevonden was er ook op korte termijn een levering mogelijk.De spullen zouden geleverd worden tussen 8.00u en 8.30u, en aangezien ik niet op het adres moest ik er ook heen rijden. Tot mijn verbazing stonden jullie al voor de deur toen ik aan kwam om 7.45u, dus wederom een fijn gevoel! Het uitladen ging makkelijk en de dozen werden met gevoel uitgeladen. Om 10.30u waren zij zelfs al klaar, ik had niet voor mogelijk gehouden dat het zo soepel zou verlopen.Super service, werkelijk van begin tot eind een fijn gevoel aan over gehouden. Ik zal niet snel meer internationaal verhuizen, maar indien ik dat wel doe weet ik zeker dat ik bij jullie terugkom of jullie aanraad bij vrienden indien zij een verhuizing willen doen. Werkelijk super!

K. Knops
1010
26 oktober 2022

Vermijd om plakband op hout te plakken, bij uitpakken blijken daar toch lijmresten van achter te blijven die praktisch niet verwijderbaar zijn. De verscheping duurde erg lang (2,5 maand voor NL - Bahrein!).

Hans

Verhuizing naar Manaba, Bahrein,
vanuit Amsterdam, Nederland

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3