de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Engeland

Verhuizen naar Engeland?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Internationaal verhuizen naar Engeland? Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf met aantoonbare ervaring in internationaal verhuizen naar Engeland? Of het nu gaat om een deel van de inboedel of om een complete inboedel die u internationaal wilt verhuizen naar Engeland, de betrokken verhuisspecialisten van De Haan ontzorgen u gedurende uw verhuizing van A tot Z. Zorgeloos en vertrouwd verhuizen naar Engeland en emigreren naar Engeland met De Haan.

Specialist verhuizen naar Engeland

Wij hebben ervaring met verhuizen naar Engeland, Scotland en Wales. De Haan verzorgt vaak internationaal verhuizen naar Engeland. Een verhuizing naar Engeland komt veelvoudig voor en onze lucht geveerde eigen verhuiswagens worden dan ook frequent ingezet voor vakkundig verhuizen naar London of steden als bijvoorbeeld Manchester, Glasgow, Birmingham, Southampton en Bristol om te verhuizen naar Engeland. De Haan is toonaangevend in zorgvuldig verhuizen naar Engeland. Als verhuisspecialist naar Engeland begeleiden u met onze verhuiskwaliteit ook graag met de grootste zorg bij uw verhuizing van Engeland, of een ander land ter wereld, naar Nederland!

Bij het verhuizen naar Engeland bieden wij u verschillende extra verhuisdiensten aan zoals in- en uitpakservice, de- en montage van meubels en /of de praktische verhuishulp van onze handyman.

Vakkundig verhuizen naar Engeland

Wij helpen en begeleiden u met aandacht ook als u gaat verhuizen van Engeland naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit Engeland naar een ander land te verhuizen. De verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u te ontzorgen met verhuizen naar Engeland of verhuizen van Engeland naar Nederland. Op vakkundige wijze wordt uw inboedel verpakt, geladen en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning.

Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject van uw verhuizing naar Engeland, van A tot Z. Wij zijn er klaar voor om u te verhuizen naar Engeland, u ook? Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen naar Engeland of emigreren naar Engeland met De Haan.  

Uw voordelen van one-group: combinatiemogelijkheden

De combinatiemogelijkheden van de one-group zorgen voor een kwalitatief hoge verhuizing tegen een goede prijs. Als one-group zijn we wekelijks in vrijwel alle landen binnen Europa. Zo ook in Engeland voor verhuizingen. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten van verhuizen naar Engeland met onze uitgebreide en betrouwbare internationale verhuisservice.

Emigreren naar Engeland

Gaat u emigreren naar Engeland om te wonen en werken in Engeland? De Engelsen zijn beleefd en houden van gezelligheid. Let wel, het Verenigd Koninkrijk en dus ook Engeland is per 2021 geen lid meer van de Europese Unie (EU). Sinds Brexit is daarom een visum en werkvergunning plus geldig paspoort vereist bij emigreren naar Engeland. Een visum voor emigreren naar Engeland kan De Haan niet voor u verzorgen! Verhuizen naar Engeland inclusief de benodigde douanedocumenten uiteraard wel. Heeft u besloten wat u met uw bezittingen gaat doen, helpen wij u graag met onze bijstand in douanepapieren en deur tot deur verhuisdiensten. Zodat u daarvan geen stress hoeft te ondervinden en kunt focussen op andere dingen die komen kijken bij emigreren naar Engeland, zoals het zoeken van een woning of school.

Verhuizen naar Engeland na Brexit: alles handig op een rijtje.

24 december 2020 bereikte de Europese Unie (EU) op de valreep een akkoord met het Verenigd Koninkrijk over de manier van samenwerken na Brexit. Daarom gelden er vanaf 1 januari 2021 nieuwe regels tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk, waaronder andere douaneregels voor het handelsverkeer voor verhuizen naar Engeland en verhuizen van Engeland naar Nederland.
Wat moet u, naast het BTW voordeel(!), weten als u gaat verhuizen naar Engeland? Wij hebben het handig voor u op een rijtje gezet: https://www.dehaan.nl/nl/blog/tips/verhuizen-naar-het-verenigd-koninkrijk-na-brexit-alles-handig-op-een-rijtje/

Benodigde documenten verhuizen naar Engeland

  • Kopie paspoort
  • Transfer of Residence (ToR). Zie uitleg in blog.  

Let op: Na ontvangst van de ToR dient u de email met URN (Unique Reference Number) naar ons door te sturen zodat wij de inklaring voor het verhuizen naar Engeland verder voor u kunnen regelen.

Eisen en voorwaarden verhuizing naar Engeland

Verhuizen naar Engeland. De eisen en voorwaarden voor u op een rijtje:

  • U woonde ten minste 12 maanden achtereenvolgens buiten Engeland.
  • U dient uw officiële verblijfplaats over te zetten naar Engeland.
  • Goederen kunnen vrij van invoerrechten worden geïmporteerd mits deze minimaal 6 maanden in uw bezit en gebruik zijn geweest voor aanvang van de verhuizing naar Engeland.
  • Goederen voor verhuizing naar Engeland mogen pas geïmporteerd worden nadat u de ToR-procedure met succes heeft doorlopen en in bezit bent van het URN.

Verhuizing naar Engeland en opslag

Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing naar Engeland, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

Vragen over verhuizen naar Engeland?

Laat het ons weten en neem hier contact met ons op. Wij doen dagelijks niets anders en onze eigen verhuiswagens zijn vaak in Engeland. Wij helpen als Engeland verhuisspecialist ook u graag met uw verhuizing naar Engeland!

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
27 maart 2024

We had a great experience with De Haan Relocation. Every step of the process, from planning to packing to unloading went smoothly. The cost was very reasonable, significantly less than we had budgeted for. Our household goods arrived without damage. Every member of staff we dealt with was friendly and respectful. The packing and unloading crews handled our possessions carefully and didn't leave an excessive mess at either end. We were pleased that delivery of our goods took less time than we expected. Overall a 10/10 experience. Of course we hope we won't need international relocation services again anytime soon, but in that case we would absolutely hire De Haan, and we would also enthusiastically recommend them to anyone who wants a low-stress move in our out of the Netherlands.

Brian
1010
22 maart 2024

Zeer goede ervaring gehad vanaf taxatie, planning, inpakken, opslag en aflevering. De communicatie met het kantoor is heel vriendelijk en snel. De verhuisploegen zijn vriendelijk en efficiënt. De Haan is zeer aan te bevelen.

Johannes
1010
14 maart 2024

Alles was perfect!

S.K.

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Londen, Engeland

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3