de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Engeland

Verhuizen naar Engeland?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Internationaal verhuizen naar Engeland? Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf met aantoonbare ervaring in internationaal verhuizen naar Engeland? Of het nu gaat om een deel van de inboedel of om een complete inboedel die u internationaal wilt verhuizen naar Engeland, de betrokken verhuisspecialisten van De Haan ontzorgen u gedurende uw verhuizing van A tot Z. Zorgeloos en vertrouwd verhuizen naar Engeland, verhuizen naar Verenigd Koninkrijk, verhuizen naar UK en emigreren naar Engeland met De Haan.

Specialist verhuizen naar Engeland

Wij hebben ervaring met verhuizen naar Engeland, Scotland en Wales. De Haan verzorgt vaak internationaal verhuizen naar Engeland, verhuizen naaar Verenigd Koninkrijk, verhuizen naar UK of hoe u het ook zelf noemt. Een verhuizing naar Engeland komt veelvoudig voor. Onze luchtgeveerde eigen verhuiswagens worden dan ook frequent ingezet voor vakkundig verhuizen naar London of steden als bijvoorbeeld Manchester, Glasgow, Birmingham, Southampton en Bristol om te verhuizen naar Engeland. De Haan is toonaangevend in zorgvuldig verhuizen naar Engeland.

Verhuizen naar Verenigd Koninkrijk

Als verhuisspecialist naar het Verenigd Koninkrijk begeleiden wij u met onze verhuiskwaliteit niet alleen graag met verhuizen naar Verenigd Koninkrijk, maar ook met de grootste zorg bij uw verhuizing van Verenigd Koninkrijk, of een ander land ter wereld, naar Nederland toe!

Vakkundig verhuizen naar Engeland

Wij helpen en begeleiden u met aandacht ook als u gaat verhuizen van Engeland naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit Engeland naar een ander land te verhuizen. De verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u te ontzorgen met verhuizen naar Engeland of verhuizen van Engeland naar Nederland. Op vakkundige wijze wordt uw inboedel verpakt, geladen en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning.

Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject van uw verhuizing naar Engeland, van A tot Z. Wij zijn er klaar voor om u te verhuizen naar Engeland, u ook? Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen naar Engeland of emigreren naar Engeland met De Haan. 

Bij het verhuizen naar Engeland bieden wij u verschillende extra verhuisdiensten aan zoals douane ondersteuning, in- en uitpakservice, de- en montage van meubels en /of de praktische verhuishulp van onze handyman

Verhuizen naar UK: combinatiemogelijkheden

Als lid van de organisatie one-group zijn wij wekelijks in vrijwel alle landen binnen Europa. Zo ook in de UK voor verhuizingen. De combinatiemogelijkheden van de one-group bieden u via De Haan kwalitatief hoog verhuizen naar de UK tegen een goede prijs. 
Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons eigen opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten van verhuizen naar UK met onze uitgebreide en betrouwbare internationale verhuisservice voor verhuizen naar UK of verhuizen naar Verenigd Koninkrijk.

Emigreren naar Engeland

Gaat u emigreren naar Engeland om te wonen en werken in Engeland? De Engelsen zijn beleefd en houden van gezelligheid. Let wel, het Verenigd Koninkrijk en dus ook Engeland is per 2021 geen lid meer van de Europese Unie (EU). Sinds Brexit is daarom een visum en werkvergunning plus geldig paspoort vereist bij emigreren naar Engeland. Een visum voor emigreren naar Engeland kan De Haan niet voor u verzorgen! Verhuizen naar Engeland inclusief de benodigde douanedocumenten uiteraard wel. Heeft u besloten wat u met uw bezittingen gaat doen, helpen wij u graag met onze bijstand in douanepapieren en deur tot deur verhuisdiensten. Zodat u daarvan geen stress hoeft te ondervinden en kunt focussen op andere dingen die komen kijken bij emigreren naar Engeland, zoals het zoeken van een woning of school.

Verhuizen naar Engeland na Brexit: alles handig op een rijtje.

24 december 2020 bereikte de Europese Unie (EU) op de valreep een akkoord met het Verenigd Koninkrijk over de manier van samenwerken na Brexit. Daarom gelden er vanaf 1 januari 2021 nieuwe regels tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk, waaronder andere douaneregels voor het handelsverkeer voor verhuizen naar Engeland en verhuizen van Engeland naar Nederland.
Wat moet u, naast het BTW voordeel(!), weten als u gaat verhuizen naar Engeland? Wij hebben het handig voor u op een rijtje gezet: https://www.dehaan.nl/nl/blog/tips/verhuizen-naar-het-verenigd-koninkrijk-na-brexit-alles-handig-op-een-rijtje/

Benodigde documenten verhuizen naar Engeland

  • Kopie paspoort
  • Transfer of Residence (ToR). Zie uitleg in blog.  

Let op: Na ontvangst van de ToR dient u de email met URN (Unique Reference Number) naar ons door te sturen zodat wij de inklaring voor het verhuizen naar Engeland verder voor u kunnen regelen.

Eisen en voorwaarden verhuizing naar Engeland

Verhuizen naar Engeland, verhuizen naar Verenigd Koninkrijk, verhuizen naar UK: De eisen en voorwaarden voor u op een rijtje:

  • U woonde ten minste 12 maanden achtereenvolgens buiten Engeland.
  • U dient uw officiële verblijfplaats over te zetten naar Engeland.
  • Goederen kunnen vrij van invoerrechten worden geïmporteerd mits deze minimaal 6 maanden in uw bezit en gebruik zijn geweest voor aanvang van de verhuizing naar Engeland.
  • Goederen voor verhuizing naar Engeland mogen pas geïmporteerd worden nadat u de ToR-procedure met succes heeft doorlopen en in bezit bent van het URN.

Verhuizing naar Engeland en opslag

Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing naar Engeland, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

Vragen over verhuizen naar Engeland?

Laat het ons weten en neem hier contact met ons op. Wij doen dagelijks niets anders en onze eigen verhuiswagens zijn vaak in Engeland. Wij helpen als Engeland verhuisspecialist ook u graag met uw verhuizing naar Engeland!

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
05 juli 2024

Great service, and fast, efficient and friendly packing and delivery from an experienced removals company. I would definitely recommend De Haan.

Chris
1010
20 juni 2024

Very efficient and responsive team. I felt confident everything would arrive safely across the pond. Thank you!

N. Magun

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3