de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk? Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf met aantoonbare ervaring in internationaal verhuizen van en naar het Verenigd Koninkrijk? Of het nu gaat om een deel van de inboedel of om een complete inboedel die u wilt verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk, de betrokken verhuisspecialisten van De Haan ontzorgen u gedurende uw verhuizing van A tot Z naar het Verenigd Koninkrijk. Zorgeloos en vertrouwd verhuizen met De Haan.

Waarom verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk?

Iedereen heeft een andere persoonlijke reden om te verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk. Werk, een relatie, meer ruimte. De meest gehoorde reden om te verhuizen of emigreren naar het Verenigd Koninkrijk zijn samengevat:

 • Een unieke Britse levensstijl
 • De enerverende steden
 • Stationering als expat voor een internationaal bedrijf in bijvoorbeeld London
 • Een prachtige natuur
 • De rijke Engelse cultuur
 • Studeren aan de universiteit van Cambridge of Oxford

Het Verenigd Koninkrijk kan daarom een interessant land zijn om naartoe te verhuizen.

Emigreren naar Verenigd Koninkrijk

Een aantal zaken om rekening mee te houden:

 • Voor een verblijf van langer dan 6 maanden is voor Nederlanders die willen emigreren naar het VK een verblijfsvergunning vereist om te mogen wonen
 • Ook het aanvragen van een National Insurence number (NI nummer) is dan nodig. Hiermee regelt u bijvoorbeeld het openen van uw bankrekening
 • Als u naar het Verenigd Koninkrijk verhuist om te werken, heeft u waarschijnlijk een werkvergunning nodig afhankelijk van de duur van het werk en het type werk

Wat kost verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk?

Iedere verhuizing is maatwerk. Het antwoord op de vraag is voor iedere verhuizing naar het VK anders. Emigreren naar het Verenigd Koninkrijk is bijvoorbeeld een andere insteek dan een verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk. Ook spelen uw specifieke wensen, gewenste data voor uw verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk, loslocatie en laadlocatie mee. Gaat uw verhuizen naar hartje stad? Dan komen er bijvoorbeeld kosten voor parkeerontheffing bij.

Nieuwsgierig naar de kosten van uw specifieke situatie? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie bij De Haan aan voor uw verhuizing met de hoogste kwaliteit naar het Verenigd Koninkrijk.

Vraag een offerte op maat aan   Vraag een richtgevend budget aan

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk?

U overweegt om te verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk? Laat u volledig ontzorgen door De Haan! Zeker na Brexit gaat verhuizen van en naar het Verenigd Koninkrijk met veel douaneformaliteiten en procedures gepaard. Laat het verhuizen naar Engeland, het Verenigd Koninkrijk over aan de vakmensen van De Haan. 

De Haan verzorgt dagelijks internationale verhuizingen, een verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk komt relatief vaak voor. De Haan is toonaangevend in de verhuisstromen van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij helpen en begeleiden u ook als u gaat verhuizen van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit het Verenigd Koninkrijk naar een ander land te verhuizen. 

Vakkundig verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk is na Brexit veranderd. De ervaren verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u bij te staan met uw verhuizing en u te ontzorgen met douaneformaliteiten. Wij weten immers hoe onoverzichtelijk en stressvol verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk voor u kan zijn.

De erkende De Haan verhuizers gaan graag voor u aan de slag wanneer u bijvoorbeeld:

 • Een vlotte overgang naar uw nieuwe leven in het VK wilt
 • Het fijn vindt om te kunnen sparren met één vast contactpersoon voor uw verhuizing naar het verenigd Koninkrijk
 • Uw inboedel voor uw emigratie naar het Verenigd Koninkrijk met zorg wilt laten inpakken
 • Erop wenst te vertrouwen dat u geen douaneformaliteiten over het hoofd ziet bij uw emigratie naar het Verenigd Koninkrijk

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk zonder stress met De Haan

Op vakkundige wijze en met zorg wordt uw inboedel verpakt, geladen en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens de gehele verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk, van A tot Z. Wij zijn er klaar voor om u te begeleiden bij uw verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk, u ook? Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk met De Haan. 

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit: alles handig op een rijtje.

24 december 2020 bereikte de Europese Unie (EU) op de valreep een akkoord met het Verenigd Koninkrijk over de manier van samenwerken na Brexit. Daarom gelden er vanaf 1 januari 2021 nieuwe regels tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk, waaronder andere douaneregels voor het handelsverkeer.
Wat moet u, naast het BTW voordeel(!), weten als u gaat verhuizen? Wij hebben het handig voor u op een rijtje gezet: https://www.dehaan.nl/nl/blog/tips/verhuizen-naar-het-verenigd-koninkrijk-na-brexit-alles-handig-op-een-rijtje/

Benodigde documenten verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk

 • Kopie paspoort
 • Transfer of Residence (ToR). Zie uitleg in blog.  

Let op: Na ontvangst van de ToR dient u de email met URN (Unique Reference Number) naar ons door te sturen zodat wij de inklaring verder voor u kunnen regelen.

Eisen en voorwaarden verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk

 • U woonde ten minste 12 maanden achtereenvolgens buiten het VK.
 • U dient uw officiële verblijfplaats over te zetten naar de UK.
 • Goederen kunnen vrij van invoerrechten worden geïmporteerd mits deze minimaal 6 maanden in uw bezit en gebruik zijn geweest voor aanvang van de verhuizing.
 • Goederen mogen pas geïmporteerd worden nadat u de ToR-procedure met succes heeft doorlopen en in bezit bent van het URN.

Uw voordelen van one-group: combinatiemogelijkheden

De combinatiemogelijkheden van de one-group, waar De Haan als gerenommeerd familieverhuisbedrijf lid van is, zorgen voor een kwalitatief hoge verhuizing tegen een goede prijs. Als one-group zijn we wekelijks in vrijwel alle landen binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing binnen Europa, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan. 

Over De Haan

De Haan is een erkend verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in internationale verhuizingen van en naar Nederland. Al sinds 1777 verhuizen wij Nederlanders naar alle uithoeken van de wereld. Het familiebedrijf wordt inmiddels al geleid door de 8e generatie van familie De Haan.

De Haan verhuizingen is dan ook een betrouwbaar verhuisbedrijf naar het Verenigd Koninkrijk dat u ondersteunt bij de gehele verhuizing. Van het inpakken van uw verhuisdozen tot aan het regelen van de formaliteiten bij de douane. Wij werken uitsluitend met opgeleid vakbekwaam personeel dat op elkaar ingespeeld is. Daardoor klaren wij uw klus binnen geruime tijd en kunnen wij al uw prangende vragen voor u beantwoorden.

Meer lezen over De Haan als verhuisbedrijf naar het Verenigd Koninkrijk? Bekijk dan vooral onze over ons-pagina.

Lees meer over De Haan

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
1010
09 mei 2024

We are very satisfied with the overall quality of the moving and storage services provided by DeHaan, including your safe your storage facility. It was always a pleasure to interact with you by email or by phone.

Folami
1010
27 maart 2024

We had a great experience with De Haan Relocation. Every step of the process, from planning to packing to unloading went smoothly. The cost was very reasonable, significantly less than we had budgeted for. Our household goods arrived without damage. Every member of staff we dealt with was friendly and respectful. The packing and unloading crews handled our possessions carefully and didn't leave an excessive mess at either end. We were pleased that delivery of our goods took less time than we expected. Overall a 10/10 experience. Of course we hope we won't need international relocation services again anytime soon, but in that case we would absolutely hire De Haan, and we would also enthusiastically recommend them to anyone who wants a low-stress move in our out of the Netherlands.

Brian

The average rating of customers who moved from and to Switzerland

122 bekijk de beoordelingen
9.5

Daarom De Haan bij internationaal verhuizen

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1412 
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

547183
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen