de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Saoedi Arabië

Verhuizen naar Saoedi-Arabië?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar het geografisch diverse Saoedi-Arabië voor uw werk? U zoekt dus nu naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf met ervaring? De Haan kan u helpen met compleet verhuizen van en naar Saoedi-Arabië.   

Zorgeloos verhuizen naar of vanuit Saoedi-Arabië

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Saoedi-Arabië. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing hebben wij kennis en ervaring.
Wij bieden een betrouwbare internationale verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past, zowel in Nederland als in Saoedi-Arabië.
Team De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en soepel internationaal verhuist en u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming. 

De Haan verhuist zowel particulieren als expats naar Saoedi-Arabië en weer terug naar Nederland

Met ons internationale netwerk is het voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. In de hoofdstad Riyadh of de stad Jeddah bijvoorbeeld waar de meeste expats. Door ons uitgebreide partnernetwerk bieden wij u voor ieder land de juiste oplossing ter plekke. 

Kwaliteitsverhuizingen van Nederland naar Saoedi-Arabië 

Op vakkundige wijze wordt uw inboedel export verpakt, geladen, vervoerd en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning. Daarbij zijn de soms complexe douaneformaliteiten voor ons bekend terrein.

Ook zijn we bekend met complete, hoge kwaliteitverhuizingen naar andere bestemmingen in het Midden-Oosten: 

Opslag nodig bij uw verhuizing naar Saoedi-Arabië?

Regelen wij! Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing naar Saoedi Arabië, waarbij u met een gerust gevoel gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

Verhuizen naar Saoedi-Arabië: benodigde documenten

Belangrijk: Zonder Iqama (Residence Permit voor Expats) of Bataqa (National ID Saudi’s) is verschepen niet mogelijk! Een Residence Permit voor expats (Iqama) of National ID voor ingezetenen (Bataqa) voor Saoedi-Arabië kan De Haan niet voor u verzorgen!

Verhuizen naar Saoedi-Arabië inclusief de benodigde douanedocumenten voor uw verhuisinboedel uiteraard wel. Heeft u besloten wat u met uw bezittingen gaat doen, dan helpen wij u graag met onze bijstand in douanepapieren en deur tot deur verhuisdiensten. Zodat u daarvan geen stress hoeft te ondervinden en kunt focussen op andere dingen die komen kijken bij het verhuizen naar Saoedi-Arabië. 

Let hier extra op bij verhuizen naar Saoedi-Arabië 

Saoedi-Arabië is een islamitisch land. Verhuizen naar Saoedi-Arabië is gebonden aan islamitische wetten met strikte regels. Houd er rekening mee dat:

  • Foto’s, boeken, videobanden, CD’s etc.  onderhevig zijn aan grondige inspectie door de douane. Boeken die betrekking hebben op religie (anders dan Islam)  zijn verboden;
  • Alle kansspelen verboden zijn om mee te nemen. Bijvoorbeeld een schaakspel, backgammon, dobbelstenen, etc;
  • Militaire uniforms of uitrustingen verboden zijn om mee te nemen wanneer u verhuist naar Saoedi-Arabië;
  • Alcohol ten strengste verboden is! Dus ook kookwijn of andere kook ingrediënten die alcohol bevatten, maar ook boeken die gaan over het bereiden van alcohol zijn verboden;
  • Ook een kerstboom en kerstdecoratie niet mogen worden geïmporteerd;
  • Auto’s ouder dan 5 jaar niet toegestaan zijn en auto’s met het stuurwiel aan de rechterkant sowieso niet.

Dit zijn slechts voorbeelden van importregels om rekening mee te houden rondom verhuizen naar Saoedi-Arabië veranderen. Voor diplomaten kunnen ook andere regels gelden. Aan bovenstaand kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Check op het moment van uw verhuizing daarom altijd zelf goed met uw Move Coördinator wat de importregels van verhuisgoederen in Saoedi-Arabië op dat moment zijn.

Persoonlijke begeleiding, want u staat voorop

Wij zijn er klaar voor om u te verhuizen naar Saoedi-Arabië, u ook? Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject van uw verhuizing naar Saoedi Arabië, van A tot Z.  Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen naar Saoedi Arabië of het Midden-Oosten met De Haan.  

Vragen over een verhuizing naar of vanuit Saoedi-Arabië? Bel +31 78 69 20 333 of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico
1010
08 juni 2023

Ik kan niet meer dan lof uitspreken over hoe het allemaal is verlopen met mijn verhuizing. Het transport was ook verrassend goed verlopen, in eerste instantie leek het vertrek te worden uitgesteld, maar al binnen enkele weken kreeg ik bevestiging dat mijn container per boot naar Rotterdam vertrok. De updates van de Haan's Move Manager waren uitstekend en ik kreeg de belangrijkste status steeds te horen. Bij aankomst in de haven van Rotterdam ging het allemaal ook voorspoedig en omdat ik zelf nog geen woning had om de spullen in op te slaan, was ik erg blij met jullie oplossing om de container in jullie loods op te slaan. Eerlijk is eerlijk, de prijs die hiervoor werd gerekend was zeer competitief en daar ben ik jullie ook dankbaar voor. Ik heb in de tussentijd rustig kunnen zoeken naar een eigen woning en toen ik die had gevonden was er ook op korte termijn een levering mogelijk.De spullen zouden geleverd worden tussen 8.00u en 8.30u, en aangezien ik niet op het adres moest ik er ook heen rijden. Tot mijn verbazing stonden jullie al voor de deur toen ik aan kwam om 7.45u, dus wederom een fijn gevoel! Het uitladen ging makkelijk en de dozen werden met gevoel uitgeladen. Om 10.30u waren zij zelfs al klaar, ik had niet voor mogelijk gehouden dat het zo soepel zou verlopen.Super service, werkelijk van begin tot eind een fijn gevoel aan over gehouden. Ik zal niet snel meer internationaal verhuizen, maar indien ik dat wel doe weet ik zeker dat ik bij jullie terugkom of jullie aanraad bij vrienden indien zij een verhuizing willen doen. Werkelijk super!

K. Knops
1010
26 oktober 2022

Vermijd om plakband op hout te plakken, bij uitpakken blijken daar toch lijmresten van achter te blijven die praktisch niet verwijderbaar zijn. De verscheping duurde erg lang (2,5 maand voor NL - Bahrein!).

Hans

Verhuizing naar Manaba, Bahrein,
vanuit Amsterdam, Nederland

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3