240-jaar-1
Verhuizen naar Dubai

Verhuizen naar Dubai?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar het warme Dubai? Voor uw werkgever of met andere redenen? En bent u nu op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf met ervaring in verhuizingen naar en vanuit Dubai? Misschien kan De Haan u helpen?

Bekend met Dubai

Al sinds de start van de ontwikkeling van de hoofdstad Dubai tot een belangrijke economisch gebied heeft De Haan veel internationale bedrijven geholpen met het verhuizen van en naar Dubai. Expats uit de hele wereld werken in Dubai aan de ontwikkeling van deze bijzondere regio. En dat blijft zo, ondanks de ontwikkelingen van de olieprijs.

Verhuizen naar Dubai

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Dubai. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z: van het zoeken naar een school of huis tot het fysiek afleveren van uw persoonlijke eigendommen. Hierbij verzorgen wij uiteraard ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten.

Betrouwbare partners in Dubai

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Dubai. Hierdoor weten wij welke partners in Dubai voldoen aan onze hoge kwaliteitscriteria. Zo bent u er zeker van dat De Haan het juiste verhuisbedrijf in Dubai selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen.

Zorgeloos

Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos naar Dubai verhuist. Het nieuwe huis wordt door ons ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt. In het mooie Dubai.

Benieuwd hoe wij dat doen? Bel of mail ons dan gerust.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

910
03 januari 2018

Wij zijn heel goed geholpen met onze verhuizing. Het team van De Haan heeft enorm zijn best gedaan om aan al onze wensen tegemoet te komen. De vracht was ook heel efficient ingepakt, met nauwelijks loze ruimte. Bij het uitpakken was er ook niets beschadigd. Perfect!

Mr Bartstra

Verhuizing naar Sohar,
vanuit Nederland.

810
19 december 2017

Nette afhandeling, vriendelijke verhuizers, efficiënt, begeleiding vanuit kantoor is prima.

Anoniem
910
13 november 2017

Professional, friendly, good price.

Mr Robbertsen

Verhuizing naar Dubai,
vanuit Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar het Midden-Oosten

28 beoordelingen
8.5