de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Scandinavie

Verhuizen naar Scandinavië?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Scandinavië? Velen gingen u al voor en verhuisden zorgeloos met De Haan. Als u gaat verhuizen naar Noorwegen, Zweden, Finland of Denemarken, neemt u gewoon contact op met De Haan. Welke bestemming u ook in gedachten heeft: De Haan regelt het voor u.

Verhuis zorgeloos, verhuis met De Haan

De Haan verzorgt dagelijks internationale verhuizingen. Een verhuizing van en naar Scandinavië is voor ons geen enkel probleem. Of u nu gaat verhuizen naar Stockholm, Bergen of Oslo; De Haan regelt het voor u. Voor zowel complete als kleine inboedels bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wist u dat wij u ook kunnen helpen en begeleiden als u gaat verhuizen van Scandinavië naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit Scandinavië naar een ander land te verhuizen? De verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u te ontzorgen. Op vakkundige wijze wordt uw inboedel verpakt, geladen en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject, van A tot Z. Wij zijn er klaar voor, u ook? Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen met De Haan.

Uw voordelen van one-group: combinatiemogelijkheden

De combinatiemogelijkheden van de one-group zorgen voor een kwalitatief hoge verhuizing tegen een goede prijs. Als one-group zijn we wekelijks in vrijwel alle landen binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing binnen Europa, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .