de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar VS

Verhuizen naar de Verenigde Staten?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

The American Dream: verhuizen naar de Verenigde Staten van Amerika is een droom van velen. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf die u ontzorgt gedurende uw verhuizing middels betrokken en vakkundige medewerkers? Kies dan voor De Haan, waar de klant en kwaliteit centraal staat.

Goed geregeld 

De Haan is erkend specialist in internationale verhuizingen naar de Verenigde Staten. Middels ons partnernetwerk krijgt u gegarandeerd de dienstverlening die u wenst in het land van uw keuze. Een internationale verhuizing van complete inboedels als ook kleine of grote (na)leveringen zijn geen probleem voor De Haan. Wekelijks gaan er verhuizingen via zeecontainers of luchtvracht, goed geregeld via De Haan. 

Verhuizen naar de Verenigde Staten

“Ik verhuis naar de Verenigde Staten!” Binnen de Verenigde Staten heeft De Haan Verhuizingen in elke regio een partner die is aangesloten bij de FIDI. Of u gaat verhuizen naar New York of naar Los Angeles: De Haan organiseert uw verhuizing naar de Verenigde Staten zonder zorgen. Wij voorzien u van de juiste informatie en benodigde documenten voor de douane en houden rekening met uw planning.

Terug naar Nederland verhuizen vanuit de US. Home, sweet home!

Door ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugkomt naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen. Zo kunt u zorgeloos terug naar Nederland verhuizen

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten en voorwaarden voor uw verhuizing naar de Verenigde Staten

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI Customs Guide Verenigde Staten.

We hopen dat u nu wat meer informatie heeft verkregen. Wanneer u meer vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een prijsindicatie of offerte aanvragen. 

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
05 april 2024

Very satisfied

J. Steele

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

1905 bekijk de beoordelingen
9.3