240-jaar-1
Verhuizen naar Dominicaanse republiek

Verhuizen naar de Dominicaanse Republiek?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar de Dominicaanse Republiek? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar de Dominicaanse Republiek? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar de Dominicaanse Republiek. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in de Dominicaanse Republiek. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar de Dominicaanse Republiek en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

710
14 maart 2018

Prettige communicatie, scherpe prijs en zonder enige problemen vooral onze inboedel snel van en naar de US verhuisd.

anoniem

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

910
28 februari 2018

It was a really good service, went smoothly. We initially had a miscommunication about quotation and documents needed to ship the furniture to Holland, but once De Haan knew about it it immediately changed consultants and solved things. All went great.

Tamara

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Noord-Amerika

88 beoordelingen
8.8