de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen met kinderen

Miniatuurauto de Haan met kinderhand onder Kerstboom

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis, ook voor uw kinderen. Het is van het grootste belang voor uw kinderen om hier dan ook in de voorbereiding voldoende bij stil te staan. Wij verzamelden tips van experts en hebben deze gerangschikt op leeftijd van het kind. Download hier het handige e-book verhuizen met kinderen.

Onderstaand vindt u de belangrijkste onderdelen in het e-book Verhuizen met kinderen. Doe er uw voordeel mee.

Verhuizen met baby’s (0-2)

Baby’s zijn erg gevoelig voor veranderingen. Een rustige houding en structuur helpt hen. Experts adviseren zelfs om de babykamer zoveel hetzelfde in te richten. En op de verhuisdag is een oppas-adres geen overbodige luxe.

Verhuizen met peuters en kleuters (2-6)

Ook hier geldt dat veranderingen grote invloed hebben op uw kinderen. Hier kunt u in de voorbereiding veel aan doen. Wij hebben hiervoor een aantal handige tips verzameld, die u kunt lezen in ons ebook.

Verhuizen met jonge kinderen (6-12)

Verhuizen is altijd chaotisch, al helemaal als het rondom andere belangrijke gebeurtenissen plaatsvindt. Mocht het mogelijk zijn, probeer de verhuizing dan te doen in een rustigere tijd. Dit helpt de kinderen, maar u ook. In deze leeftijdsfase zijn vriendjes en vriendinnetjes ook erg belangrijk. Meer tips en aandachtspunten kunt u lezen in ons ebook.

Verhuizen met tieners (12+)

In de opvoeding is deze groep al een hele uitdaging op zich. En zeker bij een gebeurtenis als een verhuizing kan er snel een vervelende situatie ontstaan. Juist bij deze leeftijdsgroep is het goed om hen erbij te betrekken.

Los van de leeftijdsgroepen zijn er uiteraard ook kinderen met speciale behoeften. Soms fysiek, soms emotioneel. Hier kunt u op een goede wijze op in spelen om negatieve effecten te minimaliseren.

e-book verhuizen met kinderen

Gratis e-book
Verhuizen met kinderen

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis, met name voor kinderen. Wij verzamelden tips van experts, zodat u en uw kinderen goed voorbereid zijn.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK