240-jaar-1
Verhuizen naar Engeland

Verhuizen naar Engeland?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Engeland? Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf met aantoonbare ervaring in internationaal verhuizen? Of het nu gaat om een deel van de inboedel of om een complete inboedel die u wilt verhuizen, de betrokken verhuisspecialisten van De Haan ontzorgen u gedurende uw verhuizing van A tot Z. Zorgeloos en vertrouwd verhuizen met De Haan.

Vakkundig verhuizen

De Haan verzorgt dagelijks internationale verhuizingen, een verhuizing naar Engeland komt relatief vaak voor. De Haan is toonaangevend in de verhuisstromen van en naar Engeland. Wij helpen en begeleiden u ook als u gaat verhuizen van Engeland naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit Engeland naar een ander land te verhuizen. De verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u te ontzorgen. Op vakkundige wijze wordt uw inboedel verpakt, geladen en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject, van A tot Z. Wij zijn er klaar voor, u ook? Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen met De Haan.  

Uw voordelen van one-group: combinatiemogelijkheden

De combinatiemogelijkheden van de one-group zorgen voor een kwalitatief hoge verhuizing tegen een goede prijs. Als one-group zijn we wekelijks in vrijwel alle landen binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing binnen Europa, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

benjamin-coutinho rond
Benjamin Coutinho

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 301 of stuur me een .

1010
05 maart 2018

Het feit dat de bevestigde afleverdatum eenzijdig werd gewijzigd van zaterdag naar maandag eropvolgend was een grote teleurstelling, de rest van de afwikkeling, zowel in NL als in UK was in een woord voortreffelijk!  De verhuizers van "White & Company" waren kundig, zeer voorzichtig met onze spullen, ze hadden een uiterst beleefde en correcte houding en ze waren zeer hulpvaardig.

Mr Schols
1010
21 november 2017

Everything was great. Although my request was very last minute, everyone was so helpful and efficient and made our moving possible. I really can't thank you enough.

Nagaishi

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Verenigd Koninkrijk.

910
11 juli 2017

“Very good overall experience, always very quick contact and feedback,all questions were answered and information was clear. Special mention for Alejandra who was excellent with coordinating again. A reliable and efficient relocation company. Thank you.”

Mr Mc Lean

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Engeland

65 beoordelingen
9.4