240-jaar-1
Verhuizen naar Noorwegen

Verhuizen naar Noorwegen?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Eindelijk is het zover. U wilt gaan emigreren naar Scandinavië, naar het prachtige Noorwegen. U wilt voor uw budget en keuzes graag weten wat het kost om te verhuizen naar Noorwegen? Met een gespecialiseerd verhuisbedrijf? Dan bent u bij De Haan verhuizingen aan het juiste adres. Als internationaal specialist kunnen wij u goed helpen bij uw aankomende verhuizing naar Noorwegen.

Verhuizing naar Noorwegen

Verhuizen naar het Noorwegen is voor veel mensen een droom. De schitterende natuur, de prachtige steden als Oslo, Bergen, Stavanger of Trondheim en natuurlijk de authentieke Noorse levenswijze. Of juist de liefde van uw leven volgen of een internationale werkplek betrekken? Allemaal belangrijke redenen om naar Noorwegen te verhuizen.

En nu is het dan zover. De verhuizing komt in zicht. Er moeten veel persoonlijke, maar ook praktische zaken geregeld worden. Hoe kan een internationaal verhuisbedrijf u hiermee helpen en wat zou dat dan kosten? Het is prettig als u hiervoor een geschikt verhuisbedrijf vindt.

Een professioneel verhuisbedrijf

Een verhuizing naar Noorwegen is een hele onderneming. Zowel organisatorisch als praktisch. Met een gespecialiseerd verhuisbedrijf is het praktische deel goed geregeld en kunt u zich richten op de overige zaken die geregeld moeten worden voordat u vertrekt.

Onbezorgd verhuizen naar Noorwegen

Onze medewerkers zijn ervaren in het verzorgen van verhuizingen naar en vanuit Noorwegen. U komt niet voor verrassingen te staan, maar profiteert van de juiste aanpak en een zorgeloze verhuizing. Zo kunt u straks uw huis in Noorwegen helemaal inrichten met uw persoonlijke meubelen of andere eigendommen uit Nederland. Zo voelt u zich snel weer thuis in Noorwegen.

benjamin-coutinho rond
Benjamin Coutinho

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 301 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

653 beoordelingen
9.0