de-haan-245-jaar stempel
erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

Je voelt je direct thuis

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. De Erkende Verhuisbedrijven worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement welke is op te vragen bij deze organisatie. Wanneer u kiest voor De Haan, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit:

  • VERANTWOORD VERHUIZEN - Erkende Verhuizers voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen. En u kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties, Zo heeft u de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

  • ALGEMENE VOORWAARDEN - Heldere spelregels voor verhuizingen, opslag en handymandiensten geven u inzicht in de de rechten en plichten van u en van uw Erkende Verhuizer: de Algemene voorwaarden 2015. Afgesproken met de Consumentenbond.

  • UITGEBREIDE VERHUISVERZEKERING - Uw particuliere inboedel op basis van nieuwwaarde verzekerd tot max. 100.000 euro. Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers is uw verzekeringspolis, de verzekeringsvoorwaarden leest u in de Algemene voorwaarden voor Verhuizingen.

  • VERHUIS GARANTIE - Bij faillissement of surseance van betaling van uw Erkende Verhuizer voert een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing uit. De Organisatie voor Erkende Verhuizers regelt dit voor u. Zo zorgen wij ervoor dat uw planning zo goed mogelijk in tact blijft en u alsnog kunt verhuizen. Gevolgschade is uitgesloten.

  • AANBETALINGSGARANTIE - Bij faillissement of surséance van betaling van uw Erkende Verhuizer staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor uw aanbetaling (max. 25% /  € 1.000) van de overeengekomen verhuisprijs), als u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

  • CO₂-NEUTRAAL VERHUIZEN - Omdat we zowel u als de volgende generaties een zorgeloze verhuizing willen bezorgen, verhuist u met Erkende Verhuizers CO2 neutraal. Dit betekent dat we de CO2 uitstoot die tijdens uw inboedelverhuizing wordt geproduceerd, compenseren. Dit doen Erkende Verhuizers in een Cookstoveproject in Ghana.

  • GESCHILLENCOMMISSIE - Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd iets mis gaan tijdens het verhuizen. Verhuizen is immers mensenwerk. Vaak wordt het snel en goed onderling opgelost. Lukt dit niet, dan is er de Geschillencommissie Verhuizen. Onafhankelijke juristen beoordelen de zaak en doen een uitspraak die voor alle partijen bindend is.
DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

Authorised Economic Operator (AEO)

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. 

Ecovadis

EcoVadis

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door Ecovadis beoordeelde bedrijven.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3