de-haan-245-jaar stempel
shutterstock_238294972 - container port

FIDI Global Alliance

Quality benchmark in the International Moving Industry

 

FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven. FIDI is sinds haar oprichting in 1950 toonaangevend in het kwaliteitsdenken in de internationale verhuiswereld. Het internationale netwerk bestaat uit meer dan 600 verhuisbedrijven in meer dan 100 landen die zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit. Aan de leden worden voor toelating zeer strenge eisen gesteld; zowel operationeel, financieel als administratief.

Jaarlijks komen de leden bij elkaar om de onderlinge samenwerking te verbeteren en gezamenlijk te werken aan verbetering van de wereldwijde kwaliteit in verhuizen. Hiertoe is het FAIM (=FIDI Accredited International Mover) certificaat ontwikkeld. FIDI FAIMPLUS-certificering is het hoogste niveau van accreditatie dat bestaat binnen de relocation-wereld. Het wordt alleen toegekend aan internationale topverhuizers en wordt om de twee jaar gecontroleerd door Ernst & Young. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Een FIDI-erkend internationaal verhuisbedrijf staat voor kwaliteit van het hoogste niveau. 

4 REDENEN OM EEN FAIM GEACCREDITEERD VERHUISBEDRIJF TE KIEZEN

1. Minder risico's. Door ervaren FIDI verhuizers in te schakelen, die consistente en grondige processen toepassen, minimaliseert u de kans op dure fouten. Voorkomen is beter dan genezen.

2. Gegarandeerde kwaliteit van begin tot eind. Van pre-move onderzoek en een betrouwbare offerte tot verpakken, verzenden, documentateren/inklaring, opslaan, levering, verzekering en gegevensbescherming. En doordag FAIM geaccrediteerde bedrijven voornamelijk andere aan FIDI partners gebruiken, borgt dit dat uw volledige verhuisproces voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

3. Nauwkeurige beoordeling van lading en eerlijke prijsstelling. De ervaring van FAIM-gecertificeerde verhuizers leidt tot accurate beoordeling van de verhuisgoederen. Zij kunnen u adviseren over wat u kunt verzenden en wat u moet achterlaten. Door een volume- of gewichtsbandbreedte te adviseren die past bij uw behoefte, kan een FAIM-gecertificeerde verhuizer u helpen optimaal gebruik te maken van uw budget. Op deze manier worden de kosten tot een noodzakelijk minimum beperkt en zijn er aan het einde van de verhuizing geen onverwachte kosten.

4. Helpt u om zo efficiënt mogelijk uw keuze te maken. Het FAIM-raamwerk bevat belangrijke prestatie-indicatoren, die zakelijke inkopers en professionals in de wereldwijde mobiliteit helpen om een ​​snelle en zinvolle vergelijking tussen potentiële leveranciers te maken.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3