de-haan-245-jaar stempel
packing kitchentools

Benieuwd naar de kwaliteit van De Haan?

Alle kwaliteitscertificaten toegelicht

FIDI Faim 3.2, ISO 27001, ISO 14001, AEO en EcoVadis. Wat hebben deze certificaten met elkaar gemeen? Het zijn allemaal kwaliteitssystemen met normen waaraan voldoen moet worden. Als hét internationaal gerenommeerde verhuisbedrijf in Nederland, willen wij u graag kennis laten maken met de voordelen van onze uitgebreide certificeringen.

Het doel van kwaliteitscertificeringen

U vraagt zich misschien af wat is het doel van deze kwaliteitscertificaten?

  • Bescherming van u als klant door het inrichten van kwaliteitsmanagementsystemen. Er is namelijk objectief vastgesteld dat wij voldoen aan internationale normen op verhuisgebied;
  • Niet alleen de klantwensen, ook in de visie van De Haan helpt een goed kwaliteitssysteem de organisatie zichzelf continue te verbeteren;
  • Inzichtelijkheid van de duurzaamheid in de productieketens.

Strenge internationale kwaliteitsstandaarden met toetsing

Deze standaarden worden per bedrijf getoetst door onafhankelijke, externe instanties. Alleen als een bedrijf voldoet aan deze strenge managementstandaarden, ontvangt het de certificering. Ook al heeft een bedrijf de kwaliteitscertificering ontvangen, dan nog wordt het frequent opnieuw her toetst. Deze gemeenschappelijke standaarden gelden niet alleen voor Nederland of Europa, maar wereldwijd. De Haan beschikt over alle belangrijke internationale kwaliteitscertificaten, en zelfs meer dan dat!

De voordelen van onze kwaliteitscertificeringen voor u

Door te voldoen aan deze hoogste kwaliteitsnormen bieden wij u zekerheid. U kunt er nu namelijk volledig op vertrouwen dat De Haan:
- Wet- en regelgeving rondom beheer en uitvoeren van internationale verhuizingen en milieu volgt;
- Er wereldwijde consistentie is in de dienstverlening van onze verhuisdiensten;
- Kwaliteit borgt;
- Informatie bij ons effectief beveiligd is met een grote mate van professionaliteit;
- Kantoor, opslagfaciliteiten, verpakkingsmateriaal en voertuigen regelmatig worden gecontroleerd;
- Duurzaamheid in de toeleveringsketen waarborgt met een zilveren Ecovadis medaille (top 15% score!)

De zekerheid van een juiste keuze bespaart u ook tijd

Door dit te weten, hoeft u minder tijd te besteden aan het zoeken naar een internationaal verhuisbedrijf voor kwaliteitsverhuizingen waar dan ook ter wereld! 

Lees hieronder de toelichting van de belangrijkste kwaliteitscertificaten die uw risico minimaliseren.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

Authorised Economic Operator (AEO)

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. 

Ecovadis

EcoVadis

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door Ecovadis beoordeelde bedrijven.

De Haan | Een historie van 245 jaar

De Haan Internationale Verhuizingen behoort tot de oudste familiebedrijven van Nederland. In 1777 is de basis gelegd. Vandaag de dag is de 8ste(!) generatie actief.