de-haan-245-jaar stempel
Wagen 23

Missie, belofte en kernwaarden van De Haan

Waarom doen we wat we doen en meer...

Bij De Haan, en onze vestigingen in Spanje, werken wij vanuit de roots van ons 8ste generatie familiebedrijf, dat wij te leen hebben van de jongste generatie De Haan. Wij ondernemen vanuit de continuïteit van onze organisatie, onze medewerkers, onze klanten en onze omgeving. Hierbij werken wij vanuit dienstbaarheid en rentmeesterschap. Wij willen hierin mensgericht ondernemen, vooroplopend in kwaliteit van uitvoering en communicatie.
Vanuit deze missie en visie helpen wij u graag professioneel wereldwijd verhuizen. 

Onze Missie

Als internationaal gecertificeerde en erkende verhuis- en herhuisvestingsspecialist ontzorgen wij bij één van de meest belangrijke en stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven c.q. bestaan van een organisatie. Diep verankerd in historie en betrouwbaarheid zijn wij een integere, innovatieve, professionele en maatschappelijk betrokken verhuisspecialist waar de mens voorop staat. 

Onze Belofte

Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw waardevolle eigendommen grenzeloos goed verhuisd worden zodat u zich snel weer thuis voelt en is het onze ambitie positief onderscheidend te zijn in klanttevredenheid en duurzaamheid.

Onze Kernwaarden

 1. Klantgericht
  We beseffen dat de klanten ons brood en beleg zijn. Met gevoel voor service doen we wat we beloven, want afspraak is afspraak en liefst meer dan dat. Ons adequaat menselijk handelen en capaciteit maakt een flexibele benadering mogelijk voor iedere verhuisopdracht.

 2. Passie
  Wij houden van ons vak. Het met gevoel, bezieling en plezier uitvoeren maakt ons werk met onze collega’s en klanten mooier. Een goede verhuizing en een tevreden klant. Dat maakt ons als betrokken medewerkers en partner trots.

 3. Persoonlijk
  Wij geloven dat alles draait om de mensen. Ten diepste verhuizen wij geen spullen, maar mensen. Mensen die zich snel weer thuis willen voelen. Persoonlijk aandacht, respect en goede communicatie naar klanten en collega’s dragen hier wezenlijk aan bij.

 4. Vakmanschap
  We zien verhuizen als een vak. We willen onze klanten altijd topkwaliteit leveren. Dat vraagt om een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, ambachtelijk inzicht, deskundigheid en ervaring. Puur vakmanschap in alle facetten van het verhuizen.

 5. Resultaatgericht
  We werken in een zeer competitieve markt, waarin wij duurzaam, kostenbewust, veilig en efficiënt moeten werken met een constante focus op hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

 6. Integer
  Wij handelen altijd naar eer en geweten. Winst maken is natuurlijk belangrijk, maar alleen als dat past binnen onze waarden gebaseerd op continuïteit van onze organisatie, onze medewerkers, onze klanten en onze omgeving op de lange termijn. Hierbij werken wij vanuit transparantie, dienstbaarheid en rentmeesterschap.
DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .