de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Oceanië

Verhuizen naar Oceanië?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

U gaat emigreren naar Oceanië en u bent op zoek naar een betrouwbare verhuizer voor een zorgeloze verhuizing? Onze betrokken medewerkers begeleiden u met uw verhuizing van A tot Z. Kiest u voor De Haan, dan kiest u voor kwaliteit.

Verhuizen naar Australië of Nieuw-Zeeland?

Kies bij een internationale verhuizing voor de ervaren verhuizer De Haan. Uw internationale verhuizing verloopt dan veilig en professioneel. Ook voor meer specifieke bestemmingen, zoals Nieuw-Zeeland en Papoea-Nieuw-Guinea bent u bij De Haan aan het juiste adres. Uw internationale verhuizing is bij ons in vertrouwde handen.

Hoge kwaliteit 

Wij kunnen u een hoge kwaliteit aanbieden dankzij ons internationale partnernetwerk. Door dit uitgebreide netwerk kunnen wij voor ieder land of regio de juiste verhuispartner voor u selecteren. Of het nu om een verhuizing van of naar Nieuw-Zeeland gaat, De Haan regelt het voor u. De Haan kan u van dienst zijn voor complete inboedelverhuizingen, maar ook gedeeltelijke verhuizingen. Uiteraard verzorgt De Haan de verhuizing van A tot Z: de vakkundige verhuizers, de verhuiswagen, de verhuismiddelen, de zeevracht of luchtvracht, als ook de inklaring bij de douane en de aflevering van uw goederen in uw nieuwe woning.

Australië en Nieuw Zeeland hebben een preventief beleid ten aanzien van de risico’s van invoer van plant- en dierenziektes. Dit heeft consequenties voor wat u mee mag verhuizen, u wordt hierover door De Haan voorafgaand aan de verhuizing zorgvuldig ingelicht.

De wereld rond

Een verhuizing naar Oceanië heeft een grote impact. De Haan zorgt ervoor dat u ook aan de andere kant van de wereld snel gewend bent aan uw nieuwe leefomgeving. Zo informeren wij u over de strenge regelgeving in Nieuw-Zeeland en worden uw verhuisgoederen afgeleverd door een vakkundige partner. Door een goede voorbereiding en door te kiezen voor een betrouwbare partner komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zorgeloos de wereld rond.

Verblijfsstatus

Samen met u bekijken wij welke documentatie noodzakelijk is om in overeenstemming met van toepassing zijnde regelgeving te verhuizen naar en verblijven in het land van bestemming. Een kopie van uw paspoort hebben wij voor elke internationale verhuizing buiten de EU van u nodig.

De documentatie die noodzakelijk is om uw inboedel te begeleiden verzorgen wij voor u. Denkt u hierbij aan inventarislijsten opgesteld in de juiste taal ten tijde van het inpakken van uw inboedel door De Haan en de vrachtdocumentatie.

Aan u zal worden gevraagd om het verzekeringsformulier in te vullen met als richtlijn de vervangingswaarde in het land van bestemming.

Home sweet home: terug naar Nederland verhuizen

Ook wanneer u terugkomt naar Nederland zijn wij u graag van dienst. Ook al bent u een terugkerende Nederlander ook u zult de vereiste invoerdocumentatie (Aanvraag Vrijstelling) moeten invullen. Voldoet u aan alle gevraagde eisen dan zult u uw inboedel weer belastingvrij kunnen invoeren. Uit uw naam zal De Haan dit voor u verzorgen.

Uw toegewezen verhuis coördinator van De Haan begeleidt u dit hele traject. In Nederland zal een verhuisteam voor u klaar staan die de aflevering en uitpakken van uw inboedel verzorgt. Dit gebeurt op uw aanwijzing en wensen.

 

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
02 februari 2024

Heb elk spannend moment van de onderneming internationaal verhuizen als zeer aangenaam beleven. De hele onderneming viel als een puzzeltje in elkaar, en was erg netjes afgehandeld. Ik ben zeer tevreden en zou zonder twijfel De Haan opnieuw benaderen als er gelegenheid voor was.

Esther

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Nieuw-Zeeland

1010
29 januari 2021

Er komt een hoop kijken bij een internationale verhuizing. Je geeft een verantwoordelijkheid weg over je hele inboedel. Al je eigendommen met financiële en emotionele waarde. Spullen waarvan sommige onvervangbaar. Ik raad De Haan aan. Heb me geen moment zorgen gemaakt en ik wist altijd precies waar de spullen waren. Als ik vragen had, binnen een half uur antwoord over Email en direct antwoord over de telefoon. Aardige mensen en een fijne communicatie!

Kate

Verhuizing naar Melbourne, Australie,
vanuit Den Haag, Nederland

1010
22 januari 2021

Hele fijne en heldere service en vooraf meedenken over verhuizing naar Australie. 

Anoniem

Verhuizing naar Queensland, Australie,
vanuit Wassenaar, Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9