240-jaar-1
Verhuizen naar Oceanië

Verhuizen naar Oceanië?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

U gaat emigreren naar Oceanië en u bent op zoek naar een betrouwbare verhuizer voor een zorgeloze verhuizing? Onze betrokken medewerkers begeleiden u met uw verhuizing van A tot Z. Kiest u voor De Haan, dan kiest u voor kwaliteit.

Verhuizen naar Australië of Nieuw-Zeeland?

Kies bij een internationale verhuizing voor de ervaren verhuizer De Haan. Uw internationale verhuizing verloopt dan veilig en professioneel. Ook voor meer specifieke bestemmingen, zoals Nieuw-Zeeland en Papoea-Nieuw-Guinea bent u bij De Haan aan het juiste adres. Uw internationale verhuizing is bij ons in vertrouwde handen.

Hoge kwaliteit 

Wij kunnen u een hoge kwaliteit aanbieden dankzij ons internationale partnernetwerk. Door dit uitgebreide netwerk kunnen wij voor ieder land of regio de juiste verhuispartner voor u selecteren. Of het nu om een verhuizing van of naar Nieuw-Zeeland gaat, De Haan regelt het voor u. De Haan kan u van dienst zijn voor complete inboedelverhuizingen, maar ook gedeeltelijke verhuizingen. Uiteraard verzorgt De Haan de verhuizing van A tot Z: de vakkundige verhuizers, de verhuiswagen, de verhuismiddelen, de zeevracht of luchtvracht, als ook de inklaring bij de douane en de aflevering van uw goederen in uw nieuwe woning.

De wereld rond

Een verhuizing naar Oceanië heeft een grote impact. De Haan zorgt ervoor dat u ook aan de andere kant van de wereld snel gewend bent aan uw nieuwe leefomgeving. Zo informeren wij u over de strenge regelgeving in Nieuw-Zeeland en worden uw verhuisgoederen afgeleverd door een vakkundige partner. Door een goede voorbereiding en door te kiezen voor een betrouwbare partner komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zorgeloos de wereld rond.

Home sweet home: terug naar Nederland

Ook wanneer u terugkomt naar Nederland kunnen wij u van dienst zijn. Met zorg worden uw verhuisgoederen vakkundig verpakt en verstuurd, om vervolgens te worden afgeleverd in uw nieuwe woning. Ondertussen zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Documenten

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill) (partner of De Haan stuurt dit op)
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst (partner of De Haan stuurt dit op)

Neem voor de overige documenten en eisen voor het land van uw bestemming contact met ons op.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

Bestemmingen in Oceanië

810
05 maart 2018

De Haan is een pro-actieve organisatie. We zijn inmiddels vier keer verhuisd met De Haan. Communicatie verloopt goed, de verhuizers kennen hun vak. In geval van schade werd dit netjes afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
910
29 januari 2018

Onze verhuizing naar Melbourne is gewoon goed geregeld. Vriendelijke en professioneel aan zowel de Nederlandse zijde als bij aankomst in Australie.

Mr Kruyswijk
1010
15 januari 2018

Mijn ervaringen met De Haan zijn zeer positief en mocht ik ooit weer eens een en ander naar Papua Nieuw Guinea moeten verschepen, dan ga ik vast en zeker wederom in zee met De Haan!

Mr Van Wezel

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Oceanië

34 beoordelingen
8.8