240-jaar-1
Verhuizen naar Scandinavie

Verhuizen naar Scandinavië?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Scandinavië? Velen gingen u al voor en verhuisden zorgeloos met De Haan. Als u gaat verhuizen naar Noorwegen, Zweden, Finland of Denemarken, neemt u gewoon contact op met De Haan. Welke bestemming u ook in gedachten heeft: De Haan regelt het voor u.

Verhuis zorgeloos, verhuis met De Haan

De Haan verzorgt dagelijks internationale verhuizingen. Een verhuizing van en naar Scandinavië is voor ons geen enkel probleem. Of u nu gaat verhuizen naar Stockholm, Bergen of Oslo; De Haan regelt het voor u. Voor zowel complete als kleine inboedels bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wist u dat wij u ook kunnen helpen en begeleiden als u gaat verhuizen van Scandinavië naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit Scandinavië naar een ander land te verhuizen? De verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u te ontzorgen. Op vakkundige wijze wordt uw inboedel verpakt, geladen en vervolgens afgeleverd in uw nieuwe woning. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject, van A tot Z. Wij zijn er klaar voor, u ook? Zorgeloos, vertrouwd en vakkundig verhuizen met De Haan.

Uw voordelen van one-group: combinatiemogelijkheden

De combinatiemogelijkheden van de one-group zorgen voor een kwalitatief hoge verhuizing tegen een goede prijs. Als one-group zijn we wekelijks in vrijwel alle landen binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing binnen Europa, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

benjamin-coutinho rond
Benjamin Coutinho

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 301 of stuur me een .

Bestemmingen in Scandinavië