de-haan-245-jaar stempel
Luchtvracht doos op pallet open

AEO - Authorised Economic Operator

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen.

De Haan voldoet hiermee ook vandaag de dag nog aan de hoogste eisen, zoals gesteld door de Europese douane wetgeving. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd. Voor de internationale klantenkring van De Haan is dit de ultieme bevestiging dat haar veiligheid volledig is gegarandeerd en de inklaringen aantoonbaar beheerst worden door De Haan.

Met de felbegeerde AEO status biedt De Haan, en daarmee haar klanten, belangrijke voordelen bij inklaringen tussen Europa en andere continenten:

  • minder logistiek oponthoud
  • lagere administratieve lasten
  • hogere betrouwbaarheid
  • grotere efficiency
  • tijdswinst door hogere snelheid van douane-afhandeling
DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. 

Ecovadis

EcoVadis

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door Ecovadis beoordeelde bedrijven.