de-haan-245-jaar stempel
zilveren EcoVadis medaille duurzaamheid toeleveringsketen

Sustainability rating

De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven. Deze percentielrang wordt berekend voor alle bedrijven in alle sectoren, niet per sector, hetgeen ons reuzetrots maakt.

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. EcoVadis richt zich vooral op de internationale zakelijke markt; op bedrijven die handel drijven met andere ondernemingen in 200 inkoopcategorieën in meer dan 175 landen en dus vaak deel uitmaken van internationale ketens (supply chain).

De waarde van duurzaamheid in de toeleveringsketen
Het EcoVadis-platform, dat nauw is afgestemd op toonaangevende internationale normen zoals bijvoorbeeld het Global Compact van de Verenigde Naties, helpt bedrijven bij het selecteren van leveranciers op basis van hun duurzaamheidsprestaties in deze internationale toeleveringsketens.

Milieu-, sociale en ethische prestaties vereist
Aan het behalen van een zilveren medaille van EcoVadis gaat heel wat vooraf, omdat het volledige  spectrum van duurzaamheidsrisico’s en prestatiemanagement wordt doorgelicht. De beoordeling bevat thema’s zoals Milieu, Ethiek, Arbeids- en Mensenrechten en duurzame inkoop.

Erkenning van onze inspanningen
We zijn er dan ook trots op dat onze goede ‘’zilveren’’ score onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid weerspiegelt en een relatief sterk managementsysteem onderstreept dat het noemen waard is.
Het feit dat we behoren tot de top 15% van alle beoordeelde bedrijven is een eerbetoon aan onze MVO inzet!

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

Authorised Economic Operator (AEO)

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf.