de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Noord-Amerika

Verhuizen naar Noord-Amerika?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar Noord-Amerika is een droom van velen. Gaat u binnenkort internationaal verhuizen naar dit deel van Amerika? En zoekt u een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf met een uitgebreid partnernetwerk in Noord-Amerika? Neem dan nu contact op met internationaal verhuisspecialist De Haan. Wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z.

Zorgeloos internationaal verhuizen met De Haan

De Haan is erkend specialist in internationale verhuizingen naar Noord-Amerika. Middels ons partnernetwerk krijgt u gegarandeerd de dienstverlening die u wenst in het land van uw keuze. Een internationale verhuizing van complete inboedels naar de Verenigde Staten als ook kleine of grote (na)leveringen naar Canada zijn geen probleem voor De Haan. Wekelijks gaan er verhuizingen naar Noord-Amerika via zeecontainers of luchtvracht, goed geregeld via De Haan. Vakkundig internationaal verhuizen naar de Verenigde Staten, Canada of andere landen in Noord-Amerika zoals Caribbean, Mexico, Costa Rica, Panama, Cuba doe je met de specialisten van De Haan.

Verhuizen vanuit Noord-Amerika naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugverhuist naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning.

Invoeren van uw verhuisgoederen in Nederland

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.Ook al bent u een terugkerende Nederlander ook u zult de vereiste invoerdocumentatie (Aanvraag Vrijstelling) moeten invullen. Voldoet u aan alle gevraagde eisen dan zult u uw inboedel weer belastingvrij kunnen invoeren. Uit uw naam zal De Haan dit voor u verzorgen.

Uw toegewezen verhuis coördinator van De Haan begeleidt u dit hele traject. In Nederland zal een verhuisteam voor u klaar staan die de aflevering en uitpakken van uw inboedel verzorgt. Dit gebeurt op uw aanwijzing en wensen.

 

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
05 april 2024

Very satisfied

J. Steele
910
28 maart 2024

The overall experience was good. There were a few things that could be improved upon.  

Brian

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3