de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar het Midden Oosten

Verhuizen naar het Midden-Oosten?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar het Midden-Oosten

Gaat u verhuizen naar het Midden-Oosten? Kies voor de zekerheid van een internationaal gerenommeerd verhuisbedrijf: de internationale verhuisspecialist De Haan. Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd door de regelmatige verhuizingen van en naar het Midden-Oosten, zijn wij op de hoogte van belangrijke formaliteiten.

Zorgeloos verhuizen naar het Midden-Oosten

De Haan kent de lokale uitdagingen van het Midden-Oosten en heeft goede afspraken met de lokale partners. De Haan is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en heeft veel ervaring met verhuizingen naar het Midden-Oosten. Onze verhuisspecialisten zullen uw inboedel zorgvuldig en professioneel verpakken. Daarnaast zal uw verhuiscoördinator u begeleiden en waar mogelijk ontzorgen gedurende het gehele verhuistraject van A tot Z. Met de verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar het Midden-Oosten.

Verhuizen naar Nederland

Ook wanneer u naar Nederland verhuist, bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres. Wij zorgen voor de juiste partner voor het inpakken van uw inboedel en zorgen voor de douaneafhandeling bij aankomst van de goederen in Nederland. Op deze manier voelt u zich snel thuis in Nederland: uw verhuizing is nog nooit zo zorgeloos geweest.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven vaak persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill)
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

Neem voor de overige documenten en eisen voor het land van uw bestemming contact met ons op.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .