de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Zuid-Amerika

Verhuizen naar Zuid-Amerika?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar Zuid-Amerika is een droom van velen. Gaat u binnenkort internationaal verhuizen naar dit deel van Amerika? En zoekt u een betrouwbaar en gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf met een uitgebreid partnernetwerk in Zuid-Amerika? Neem dan nu contact op met internationaal verhuisspecialist De Haan. Wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z.

Zorgeloos verhuizen naar Zuid-Amerika met De Haan

De Haan is erkend specialist in internationale verhuizingen naar Zuid-Amerika. Middels ons partnernetwerk krijgt u gegarandeerd de dienstverlening die u wenst in het land van uw keuze. Een internationale verhuizing van complete inboedels naar Mexico als ook kleine of grote (na)leveringen naar de Nederlandse Antillen zijn geen probleem voor De Haan. Wekelijks gaan er verhuizingen naar Zuid-Amerika via zeecontainers of luchtvracht, goed geregeld via De Haan. Vakkundig internationaal verhuizen naar Brazilië, Argentinië of andere landen in Zuid-Amerika doe je met de specialisten van De Haan.

Onze populairste bestemmingen naar Zuid-Amerika zijn momenteel:

Verblijfsstatus

Samen met u bekijken wij welke documentatie noodzakelijk is om in overeenstemming met van toepassing zijnde regelgeving te verhuizen naar en verblijven in het land van bestemming. Een kopie van uw paspoort hebben wij voor elke internationale verhuizing buiten de EU van u nodig,

De documentatie die noodzakelijk is om uw inboedel te begeleiden verzorgen wij voor u. Denkt u hierbij aan inventarislijsten opgesteld in de juiste taal ten tijde van het inpakken van uw inboedel door De Haan en de vrachtdocumentatie.

Aan u zal worden gevraagd om het verzekeringsformulier in te vullen met als richtlijn de vervangingswaarde in het land van bestemming.

Verhuizen vanuit Zuid-Amerika naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugkomt naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Ook al bent u een terugkerende Nederlander ook u zult de vereiste invoerdocumentatie (Aanvraag Vrijstelling) moeten invullen. Voldoet u aan alle gevraagde eisen dan zult u uw inboedel weer belastingvrij kunnen invoeren. Uit uw naam zal De Haan dit voor u verzorgen.

Uw toegewezen verhuis coördinator van De Haan begeleidt u dit hele traject. In Nederland zal een verhuisteam voor u klaar staan die de aflevering en uitpakken van uw inboedel verzorgt. Dit gebeurt op uw aanwijzing en wensen.

 

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 november 2023

Voor mijn internationale verhuizing vanuit Envigado, Colombia naar Groningen, Nederland ben ik blij dat ik in zee gegaan ben met De Haan. De informatie van het gehele proces was erg duidelijk gemaakt voordat we het in gang zetten. Verder waren de teams zowel in Colombia bij het inpakken en afhalen, en in Nederland bij het afleveren en uitpakken super vriendelijk en kundig en accuraat in hun werk. Echt mijn volledige inboedel voor een huishouden van drie is in goede staat aangekomen, niets ontbrak en niets was stuk. Nogmaals bedankt voor jullie perfecte service!

A. Goeting
1010
20 september 2023

Everything ran smoothly. 

An

Verhuizing naar Uruguay,
vanuit Nederland

810
11 september 2023

Laat het door de Haan doen.

O.O.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3