de-haan-245-jaar stempel

Wat kost internationaal verhuizen?

Wat kost internationaal verhuizen-De Haan

Bent u aan het kijken naar de kosten van internationaal verhuizen? Welke factoren bepalen deze kosten eigenlijk? En welk bedrijf past het best bij uw budget? In dit blog leest u er alles over, want slim omgaan met uw verhuisbudget is cruciaal. We hopen dat onze informatie u helpt bij het maken van een goed geinformeerde beslissing. 

Vrijblijvend kosten internationaal verhuizen opvragen 

Wat kost internationaal verhuizen?

Aan de ene kant wilt u natuurlijk zo min mogelijk uitgeven aan uw verhuizing naar het buitenland. Maar aan de andere kant is het belangrijk dat uw spullen goed worden ingepakt, veilig worden vervoerd en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast is het fijn als u deskundig advies krijgt en hulp bij douaneformaliteiten, luchtvracht of opslag. Dit mag u van De Haan zeker verwachten.

Kosten internationaal verhuizen en kwaliteit

Natuurlijk wilt u weten aan welke kosten u moet denken. Ons pleidooi is echter: check eerst de geboden kwaliteit en kijk vervolgens naar de kosten. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Kosten en kwaliteit gaan namelijk hand in hand bij internationaal verhuizen

Kwaliteit integraal onderdeel van de kosten internationaal verhuizen

The proof is in the pudding! Hoe betrouwbaar is het verhuisbedrijf waarvan u een offerte voor internationaal verhuizen wilt aanvragen? Hoe lang zijn ze al actief op de markt en wat is hun reputatie? 

Stel ook deze vragen bij het aanvragen van de kosten voor internationaal verhuizen: 

  • Welke certificeringen waarborgen de kwaliteit bij internationaal verhuizen?
  • Heeft het verhuisbedrijf een betrouwbaar internationaal partnernetwerk?
  • Hoe zijn de klantbeoordelingen?
  • Wat is hun dekkingsgebied? Zijn ze net zo wereldwijd actief als De Haan?
  • Werken ze met eigen personeel en verhuiswagens?
  • Wordt het bijstaan bij douaneformaliteiten bij internationale verhuizingen van en naar landen buiten de EU in de kosten meegenomen?

In de kosten van een internationale verhuizing bij De Haan zijn inbegrepen de zekerheid van internationale kwaliteitscertificeringen, een betrouwbaar internationaal partnernetwerk, klantbeoordelingen met een cijfer van ruim 9, wereldwijde verhuizingen gegarandeerd waar u ook vandaan of naartoe verhuist, getrained en betrouwbaar personeel, modern wagenpark en vakkundige in-house douanebegeleiding.

Factoren die kosten van een internationale verhuizing beïnvloeden

De kosten van een internationale verhuizing zijn altijd maatwerk. In de meeste gevallen bepaalt een verhuisbedrijf de kosten van een internationale verhuizing aan de hand van: 

- De grootte van uw huishouden;
- De afstand van de verhuizing;
- De bereikbaarheid van uw huidige en nieuwe woning;
- Het moment waarop u wenst te verhuizen;
- Extra aangeboden diensten van het internationale verhuisbedrijf.

Wat kost een internationale verhuizing: offerte

Houd er rekening mee dat de manier waarop offertes worden aangeboden kan variëren tussen internationale verhuisbedrijven.  Hier zijn een paar dingen waar u op moet letten: 

  • Controleer altijd of de offerte inclusief of exclusief btw is
  • Wat zit er inbegrepen in het verhuismateriaal en wat niet? Let op welke extra kosten in rekening worden gebracht. Zorg dat dit duidelijk is
  • Controleer of je inboedel tijdens de verhuizing verzekerd is 

Ik wil een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen 

Andere factoren dan de kosten van internationaal verhuizen: chemie

Vaak komt de verhuizer ook bij u thuis om te bekijken wat er precies verhuisd moet worden en wat daarvoor nodig is. Tijdens dat bezoek krijgt u een indruk van wie de taxateur is en wat voor internationaal verhuisbedrijf hij of zij vertegenwoordigt. Voelt u zich op uw gemak bij hen? Luisteren ze naar u? Zijn ze vakbekwaam?
Bij De Haan bent u verzekerd van betrokken eigen medewerkers. 

Meer informatie over de kosten van internationaal verhuizen?

Sinds 1777 is De Haan een betrouwbare naam, met een wereldwijd netwerk en moderne certificeringen. Met ons toegewijde team bieden wij stressvrije internationale verhuizingen. 

Bij De Haan Verhuizingen staat u voorop, bij ons bent u geen nummer. We bieden competitieve tarieven voor een volledige service, inclusief douaneformaliteiten, inpakken en verzending per land, container of luchtvracht.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw internationale verhuizing realiteit.