240-jaar-1

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Als hét internationale verhuisbedrijf verzorgt De Haan internationale verhuizingen van particulieren, bedrijven, ambassades en andere organisaties. Het contact verloopt via één vaste accountmanager, die alles van a tot z regelt. Altijd staat hij of zij voor u klaar. U heeft bij De Haan Verhuizingen nooit met meerdere personen te maken. Bij een verhuizing overzee wordt samengewerkt met geselecteerde collega’s ter plekke, die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen. Maar altijd gebeurt dat onder supervisie van De Haan. Een verhuizing naar Zwitserland, Portugal, Engeland, Duitsland, Zuid-Afrika, Hong Kong of Canada? U zegt het maar. U zegt het, wij doen het. En altijd goed begeleid, want De Haan laat u tijdens een verhuistraject geen seconde uit het oog.

De Haan uitgeroepen tot beste verhuizer

De Haan Verhuizingen is lid van Erkende Verhuizers, alsmede van diverse andere gerenommeerde internationale organisaties. Zij wordt zelfs door haar concurrenten, pardon collega’s, op handen gedragen. Dat blijkt wel uit het feit, dat de Professionele Project Verhuizers haar in 2006 hebben uitgeroepen tot projectverhuizer van het jaar. Elke verhuizing – wereldwijd, in de Europese Unie of in Nederland - die De Haan op zich heeft genomen, verloopt uitermate soepel. Daar kunt u van opaan. U merkt er eigenlijk niets van. U gaat gewoon verder met uw bezigheden in een ander land.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

Andere mensen zochten ook op: 

Internationale verhuizingen

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Internationale verhuizingen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Internationale verhuizingen

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Internationale verhuizingen

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Internationale verhuizingen

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.