de-haan-245-jaar stempel

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

Vraag een prijsindicatie aan

Internationale verhuizingen regelt u niet zomaar. Daar komt een hoop bij kijken. Vindt u een verhuizing naar een andere stad in Nederland al een hoop geregel? Stelt u zich dan eens voor hoe ingewikkeld internationale verhuizingen kunnen zijn. Daar kunt u niet zo eenvoudig van uw oude naar nieuwe woning bewegen. Ook het vervoeren van uw spullen is een stuk lastiger.

De uitdagingen van internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen zijn een stuk complexer dan een verhuizing in Nederland. Waar u in hetzelfde land op een neer kunt reizen van uw oude woning naar uw nieuwe woning om bijvoorbeeld te verven, te klussen of om alvast iets van uw inboedel op de nieuwe locatie te zetten, gaat dat bij internationale verhuizingen niet. Afhankelijk van het land waar u naartoe gaat verhuizen, bent u gebonden aan vervoer via het vliegtuig of een lange autorit.

Dat maakt internationaal verhuizen een stuk lastiger. Zeker wanneer u voor uw werk emigreert, heeft u van tevoren geen tijd om uw nieuwe woning in uw nieuwe land helemaal eigen te maken. Misschien regelt uw werkgever wel de woning en heeft u daar geen inspraak in. Internationale verhuizingen zijn zoals u kunt zien, een hele uitdaging.

Internationale verhuizingen: zelf doen of uitbesteden?

Internationale verhuizingen vragen nu eenmaal om meer regelwerk. U moet naast het inpakken van uw inboedel en het vervoer naar uw nieuwe woning ook het internationale vervoer regelen. En wanneer u de taal niet vloeiend spreekt kan het vinden van verhuizers in uw nieuwe thuisland heel ingewikkeld zijn. Wilt u internationale verhuizingen zelf regelen of uitbesteden?

Wanneer u op deze pagina terecht bent gekomen, bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een partij gespecialiseerd in internationale verhuizingen. U bent wellicht zelf aan het inpakken geslagen, maar alle kleine dingen die bij internationale verhuizingen komen kijken, zijn voor u te veel.

Is internationale verhuizingen uitbesteden iets voor u?

U vraagt zich momenteel af of de investering om internationale verhuizingen uit te besteden interessant is voor uw situatie. We zetten graag een aantal zaken op een rij waaruit kan blijken dat dit geschikt voor u kan zijn. 

  • U gaat verhuizen buiten de EU (en u kunt uw inboedel niet zelf verhuizen met een auto of aanhangwagen);
  • U bent niet bekend in uw nieuwe thuisland en spreekt de taal niet;
  • U wilt dat uw kostbare spullen op een veilige manier vervoerd gaan worden;
  • U maakt zich zorgen over al het administratieve regelwerk en u bent bang dat u iets vergeet;
  • U wilt ondersteuning bij het regelen van eventuele opslag;
  • U wilt zeker weten dat uw inboedel zonder zorgen door de douane komt.

Kunt u zich hierin vinden? Dan kan het geen kwaad om contact op te nemen met de verhuisexperts van De Haan. Wij ontzorgen al sinds 1777 internationale verhuizingen over de hele wereld. U kunt hier een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen. Dit kost slechts 1 minuut.

Vraag een offerte op maat aan

Over De Haan

Internationale verhuizingen regelen wij van A tot Z. Dit betekent dat u niet zelf uw inboedel in hoeft te pakken. Wij regelen het in- en uitpakken op beide locaties, het internationale vervoer, alle douanezaken en meer. Zo denken wij mee over eventuele vergunningen die wij voor u aan moeten vragen tijdens deze internationale verhuizing.

Als hét nationale verhuisbedrijf verzorgt De Haan internationale verhuizingen van particulieren, bedrijven, ambassades en andere organisaties. Het contact verloopt via één vaste accountmanager, die alles van a tot z regelt. Altijd staat hij of zij voor u klaar. U heeft bij De Haan Verhuizingen nooit met meerdere personen te maken.

Bij een verhuizing overzee wordt samengewerkt met geselecteerde collega’s ter plekke, die aan de hoogste ISO-kwaliteitseisen voldoen. Maar altijd gebeurt dat onder supervisie van De Haan. Een verhuizing naar Zwitserland, Portugal, Engeland, Duitsland, Zuid-Afrika, Hong Kong of Canada? U zegt het maar. U zegt het, wij doen het. En altijd goed begeleid, want De Haan laat u tijdens een verhuistraject geen seconde uit het oog.

Lees meer over ons

De Haan uitgeroepen tot beste verhuizer

De Haan Verhuizingen is lid van Erkende Verhuizers, alsmede van diverse andere gerenommeerde internationale organisaties. Dat blijkt wel uit het feit, dat de Professionele Project Verhuizers haar in 2021 hebben uitgeroepen tot projectverhuizer van het jaar. Elke verhuizing – wereldwijd, in de Europese Unie of in Nederland - die De Haan op zich heeft genomen, verloopt uitermate soepel. Daar kunt u van opaan. U merkt er eigenlijk niets van. U gaat gewoon verder met uw bezigheden in een ander land. 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website of bel naar +31 78 69 20 333.

Kom in contact

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

Meer beoordelingen
family

Andere mensen zochten ook op: 

Internationale verhuizingen

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

Internationale verhuizingen

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Internationale verhuizingen

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Internationale verhuizingen

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland