de-haan-245-jaar stempel

100 punten verhuischecklist

Guides and checklists

Wij ervaren dagelijks dat een verhuizing één van de meest hectische en stressvolle momenten in een mensenleven is. Het is een moment dat werkelijk alles (opnieuw) geregeld moet worden. Hoe voorkom je dat je iets vergeet? Wij hebben bij onze klanten en adviseurs de belangrijkste tips en actiepunten rondom de verhuizing verzameld.

Deze checklist is in de loop der jaren steeds completer geworden. Hieruit is de ultieme verhuischecklist met meer dan 100 aandachtspunten ontstaan. Zodat u in de hectiek niets vergeet.

Download hier de 100 punten verhuischecklist

In deze verhuischecklist komen alle fasen aan de orde:

1. Na besluit tot verhuizing
2. Wie informeren
3. Het nieuwe huis
4. 4-8 weken tot de verhuizing
5. Laatste periode tot de verhuisdag
6. De verhuisdag
7. Na de verhuizing

We staan verder nog even stil bij de relevantie van de juiste documenten bij een internationale verhuizing.

front ebook 100 checklist

Gratis e-book
100 punten verhuischecklist

Komt er veel op u af bij uw aankomende verhuizing? Ziet u ertegen op en bent u bang iets te vergeten? Wij hebben bij onze klanten en adviseurs de belangrijkste tips en actiepunten rondom een verhuizing verzameld. Hieruit is de ultieme verhuischecklist met meer dan 100 aandachtspunten ontstaan. Download dit ebook hier. Zodat u in de hectiek niets vergeet.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK