de-haan-245-jaar stempel

De verhuizing is achter de rug. Hoe houd je je huis opgeruimd?

opgeruimd huis 2

Herken je dit, je bent net verhuisd en alles moet nog op zijn plek vallen. Je hebt de belangrijkste ruimtes ingericht, maar nu zit je nog met al die dozen in de berging en op zolder. Hoe ga je ervoor zorgen dat ook die spullen binnen niet al te lange tijd een goede plek krijgen? Zodat je ze kunt vinden en gebruiken wanneer je ze nodig hebt?

En als dat dan allemaal gelukt is. Dan wil je ook graag de magische formule waarmee je huis opgeruimd blijft. Het is namelijk één ding om je huis opgeruimd te krijgen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je huis zonder moeite opgeruimd blijft?

Dat kun je niet. Je zult er wel wat voor moeten doen, maar het is veel makkelijker dan je nu misschien denkt. In dit e-book geven we je 5 waardevolle tips om je huis opgeruimd te krijgen en te houden. Zodat je maximaal kunt genieten van een gezellig huis, overzicht hebt op je spullen en meer rust ervaart.

Onze tips:

  1. Benut de discipline van de vaste opbergplek
  2. Ga ontspullen
  3. Laat er niets in
  4. Benut de rommelbak
  5. Ontrommel dagelijks en herhaal

Download het e-book nu en benut onze tips

e-book-cover-hoe-houd-ik-mijn-nieuwe-huis-opgeruimd

Gratis e-book
Hoe houd ik mijn nieuwe huis opgeruimd?

Je bent net verhuisd en alles moet nog op zijn plek vallen. Je hebt de belangrijkste ruimtes ingericht, maar nu zit je nog met al die dozen in de berging en op zolder. Hoe ga je ervoor zorgen dat ook die spullen binnen niet al te lange tijd een goede plek krijgen?

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK