de-haan-245-jaar stempel
2 people watching laptop info

ISO 27001 - Information Security Management System

ISO 27001 - Information Security Management System

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging betekent ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie'. ISO 27001 biedt handvatten voor het inrichten van adequate ICT-systemen, en geeft richting aan de organisatie en het menselijk handelen. Het ISO 27001-certificaat toont aan dat de organisatie volledig in controle is over haar informatiebeveiligingssysteem. Uw voordelen van ISO 27001 zijn:

  1. Uw gevoelige (persoonlijke) informatie wordt effectief beveiligd.
  2. U werkt aantoonbaar met een professionele organisatie.
  3. De organisatie kan hierdoor ook werken voor de meest veeleisende professionele bedrijven en overheden.
  4. Het bedrijf voldoet automatisch aan alle geldende wet- en regelgeving.

Het certificeren conform de ISO 27001 norm is geen sinecure. Het vergt een grote mate van professionaliteit om het certificaat te halen en te behouden. De pijlers van ISO 27001 zijn:

  1. De risicoanalyse. De ISO 27001 certificering bestaat uit een risicoanalyse uit op de processen in de organisatie. Op basis daarvan worden verbetermaatregelen vastgesteld. Lees meer over de ISO 27001 risicoanalyse.
  2. ISO27002 is een soort checklist met 14 hoofdstukken met onderwerpen die gaan over informatiebeveiliging. Gekoppeld aan deze hoofdstukken, worden maatregelen ingevoerd om risico’s te beheersen.

Bovenstaande pijlers garanderen dat geen noodzakelijke beheersmaatregelen over het hoofd worden gezien. En de informatie effectief beveiligd is.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

Authorised Economic Operator (AEO)

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. 

Ecovadis

EcoVadis

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door Ecovadis beoordeelde bedrijven.