240-jaar-1

Verhuizing naar het buitenland

Verhuizing naar het buitenland

Bij een verhuizing naar het buitenland komt veel kijken. U heeft zowel in Nederland als in het land van bestemming een hoop te regelen. Daarnaast wilt u ook graag dat uw goederen veilig en op de juiste tijd worden bezorgd. De Haan heeft als verhuisbedrijf al sinds 1777 ervaring in het verhuizen naar het buitenland.

Verhuizing naar het buitenland: afscheid van Nederland

Een verhuizing naar het buitenland is tegelijkertijd een verhuizing uit Nederland. U neemt afscheid van uw buurt, vrienden en familie en daarnaast heeft u een hoop papierwerk te regelen, met bijvoorbeeld de belastingdienst, de RDW, uw verzekeringen en het uitschrijven bij de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). In de tussentijd moet u ook nog nadenken over het inpakken van uw spullen, wat u wel en niet meeneemt en wanneer u uw goederen wilt verhuizen.

Uw internationale verhuizing: het land van bestemming

Ook in het land van bestemming heeft u een hoop te regelen. Inschrijvingen, een huis zoeken, werk zoeken en misschien een school regelen voor de kinderen? Daarnaast wilt u snel uw goederen ontvangen om u weer snel thuis te voelen in uw nieuwe omgeving. Dan is het fijn om te weten dat De Haan met haar jarenlange ervaring u zonder zorgen wereldwijd kan verhuizen.

Een internationaal verhuisbedrijf met een compleet dienstenpakket

De Haan verzorgt uw internationale verhuizing naar het buitenland, vanuit het buitenland naar Nederland of tussen twee andere landen. Op een manier die past bij dit oer-Hollandse verhuisbedrijf: De Haan zorgt ervoor, van A tot Z. Een internationale verhuizing zonder zorgen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u op elke bestemming van dienst zijn. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u met een gerust hart aan uw verhuizing beginnen. Wilt u dat wij u ook op andere gebieden van dienst zijn? Kijk dan ook eens naar onze informatie over relocation.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuizing naar het buitenland

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Verhuizing naar het buitenland

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

Verhuizing naar het buitenland

Internationale verhuizing

Bent u opzoek naar een passend verhuisbedrijf voor uw internationale verhuizing? Waar u ook heen verhuist, De Haan is u graag van dienst. Wij verzorgen al ruim 200 jaar internationale verhuizingen van particulieren, bedrijven, ambassades en andere organisaties.

Verhuizing naar het buitenland

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuizing naar het buitenland

Internationale verhuizingen

U weet altijd waar u aan toe bent bij De Haan. Bij ons heeft u nooit met meerdere personen te maken. Al het contact verloopt via één vaste accountmanager die alles voor u regelt. Bij internationale verhuizingen werken wij alleen samen met partners die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Waar u ook heen wilt verhuizen, De Haan regelt het.  

Verhuizing naar het buitenland

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.