de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen op een budget

Luchtvracht doos pallet

De kosten van een internationale verhuizing kunnen snel de pan uit rijzen. Er zijn echter verschillende stappen die u kunt nemen om deze kosten te beperken. Hieronder sommen we enkele van deze stappen voor u op om zo, zo zorgeloos en goedkoop mogelijk internationaal te kunnen verhuizen:

  • Vertil u niet: een internationale verhuizing is dé perfecte gelegenheid om u te ontdoen van al uw overbodige en niet-belangrijke spullen. Hierbij kunt u denken aan boeken die u jaren geleden al uitgelezen heeft, een stoel waar u nooit in zit en andere spullen die al lange tijd onaangeraakt in een kast liggen. U kunt ervoor kiezen om deze spullen weg te geven, te doneren, te verkopen of te recyclen. Minder spullen betekent minder werk voor de verhuizer en minder arbeid betekent minder kosten. Een win-win situatie dus: u bent van uw overbodige spullen af, bespaart op de kosten en u maakt iemand anders er blij mee.
  • Kies voor een betrouwbare, gerenommeerde verhuizer met jarenlange ervaring. Bij De Haan ontvangt u toegewijde en persoonlijke service voor de beste prijs. Daarnaast beschikken wij over een wereldwijd netwerk met betrouwbare en toegewijde partnerverhuisbedrijven in het land van uw bestemming. U kunt er bij Erkend Verhuisbedrijf De Haan vanuit gaan dat uw spullen efficiënt en met zorg verhuisd worden. 
  • Verhuisverzekering: u kunt er vanuit gaan dat uw verhuizer goed weet hoe hij uw spullen veilig kan vervoeren maar ongelukken kunnen altijd gebeuren. Kies daarom altijd voor een verhuizer die een verhuisverzekering biedt met een goede dekking. Zo komt u nooit voor verassingen te staan, mocht er tijdens het vervoer toch wat mis gaan. 
  • Verhuisdatum: verhuizers hebben het in en rondom de zomermaanden, in de weekenden en aan het begin en einde van de maand over het algemeen erg druk. Door flexibel te zijn over de verhuisdatum kunt u op de kosten besparen. Maar wanneer kunt u dan het beste verhuizen? Van begin november tot en met begin december en van februari tot en met april zijn de meest ideale maanden om goedkoop te kunnen verhuizen. In deze maanden is het over het algemeen rustig en daarom kunnen verhuizers vaak korting geven op de verhuizing.

Door middel van deze handige tips, kunt u flink besparen op uw verhuiskosten. Zorg dat u altijd goed voorbereid en georganiseerd gaat verhuizen om ook de kans op onverwachtse kosten te verkleinen. Zo komen u en uw spullen goedkoop en zorgeloos op uw bestemming aan.