240-jaar-1

Europa verhuizingen zakelijk

Europa verhuizingen zakelijk

Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verzorgen van internationale Europa verhuizingen van uw medewerkers? Verhuizingen binnen Europa of vanuit geheel Europa naar alle landen wereldwijd? Dan bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres.

Innovatief en kostenbesparend

De Haan verzorgt voor bedrijven en instellingen de internationale verhuizing van hun medewerkers. Of het nu gaat om Nederlanders die naar Londen, Frankfurt, Rome of Istanbul gaan. Of het verhuizen van een medewerker vanuit Madrid naar New York. De Haan verzorgt het voor u. De unieke De Haan aanpak van de internationale HR-verhuizing is innovatief en kostenbesparend.

Flexibel verhuizen met De Haan

De Haan verzorgt voor u de Europese verhuizing, maar ook met douane formaliteiten en Relocation Services. De Haan is bovendien onderdeel van de one-group: een groep van de beste Europese verhuisbedrijven, waardoor elke internationale verhuizing geborgd is. Zo verzorgt De Haan vanuit Nederland alle verhuizingen wereldwijd inclusief Europa verhuizingen. Verhuis binnen en naar Europa met De Haan: Snel en voordelig.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Europa verhuizingen zakelijk

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Europa verhuizingen zakelijk

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Europa verhuizingen zakelijk

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Europa verhuizingen zakelijk

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.