de-haan-245-jaar stempel

Europa verhuizingen zakelijk

Europa verhuizingen zakelijk

Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verzorgen van internationale Europa verhuizingen van uw medewerkers? Verhuizingen binnen Europa of vanuit geheel Europa naar alle landen wereldwijd? Dan bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres.

Innovatief en kostenbesparend

De Haan verzorgt voor bedrijven en instellingen de internationale verhuizing van hun medewerkers. Of het nu gaat om Nederlanders die naar Londen, Frankfurt, Rome of Istanbul gaan. Of het verhuizen van een medewerker vanuit Madrid naar New York. De Haan verzorgt het voor u. De unieke De Haan aanpak van de internationale HR-verhuizing is innovatief en kostenbesparend.

Flexibel verhuizen met De Haan

De Haan verzorgt voor u de Europese verhuizing, maar ook met douane formaliteiten en Relocation Services. De Haan is bovendien onderdeel van de one-group: een groep van de beste Europese verhuisbedrijven, waardoor elke internationale verhuizing geborgd is. Zo verzorgt De Haan vanuit Nederland alle verhuizingen wereldwijd inclusief Europa verhuizingen. Verhuis binnen en naar Europa met De Haan: Snel en voordelig.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Europa verhuizingen zakelijk

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Europa verhuizingen zakelijk

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Europa verhuizingen zakelijk

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

The average rating of customers who moved from and to the United States

178 bekijk de beoordelingen
9.2
810
23 juli 2024

The moving coordinator is super kind and efficient. Trying to listen to the client. Definitely recommending everyone to use.

Y. Yamanaka
1010
19 juli 2024

Goede communicatie, snel en ook zeer vriendelijk

K.M
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland