de-haan-245-jaar stempel

Intercontinentale verhuizing

Intercontinentale verhuizing

Intercontinentaal verhuizen betekent, dat een gezin, een bedrijf of andere organisatie zich in een ander werelddeel gaat vestigen. Zoiets beslis je niet zomaar. De Haan Verhuizingen geeft u gratis alle informatie over verhuizingen naar landen in Amerika, Azië, Afrika en Australië. Eén telefoontje of emailtje is voldoende. De Haan biedt ook in een groot aantal landen groupage (samenvoegen van zendingen) aan, waardoor reductie op de vrachttarieven kan worden verkregen. Het is maar dat u het weet. Gaat u naar een ander continent, dan moet u bij De Haan zijn.

‘Ontzorgen’ is ook een specialiteit van De Haan

De Haan Verhuizingen biedt ook relocation services aan, zoals het ontzorgen van expatriates. Eenvoudig gezegd betekent dat, dat iemand zich zonder zorgen in een andere plaats op de wereld kan vestigen. Als er bijvoorbeeld een visum of huisvesting moet worden geregeld, zorgt De Haan daarvoor. Fijn, dat deze formaliteiten uit handen worden genomen. Een verhuizing is al ingrijpend genoeg. Relocation service is ontstaan, doordat de Human Resources afdelingen van bedrijven aanvullende diensten wensten om een succesvolle overplaatsing van uitgezonden medewerkers – expats genaamd – te garanderen.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op: 

Intercontinentale verhuizing

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Intercontinentale verhuizing

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Intercontinentale verhuizing

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Intercontinentale verhuizing

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Intercontinentale verhuizing

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Intercontinentale verhuizing

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland