de-haan-245-jaar stempel

Intercontinentale verhuizing

Intercontinentale verhuizing

Intercontinentaal verhuizen betekent, dat een gezin, een bedrijf of andere organisatie zich in een ander werelddeel gaat vestigen. Zoiets beslis je niet zomaar. De Haan Verhuizingen geeft u gratis alle informatie over verhuizingen naar landen in Amerika, Azië, Afrika en Australië. Eén telefoontje of emailtje is voldoende. De Haan biedt ook in een groot aantal landen groupage (samenvoegen van zendingen) aan, waardoor reductie op de vrachttarieven kan worden verkregen. Het is maar dat u het weet. Gaat u naar een ander continent, dan moet u bij De Haan zijn.

‘Ontzorgen’ is ook een specialiteit van De Haan

De Haan Verhuizingen biedt ook relocation services aan, zoals het ontzorgen van expatriates. Eenvoudig gezegd betekent dat, dat iemand zich zonder zorgen in een andere plaats op de wereld kan vestigen. Als er bijvoorbeeld een visum of huisvesting moet worden geregeld, zorgt De Haan daarvoor. Fijn, dat deze formaliteiten uit handen worden genomen. Een verhuizing is al ingrijpend genoeg. Relocation service is ontstaan, doordat de Human Resources afdelingen van bedrijven aanvullende diensten wensten om een succesvolle overplaatsing van uitgezonden medewerkers – expats genaamd – te garanderen.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op: 

Intercontinentale verhuizing

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

Intercontinentale verhuizing

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Intercontinentale verhuizing

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Intercontinentale verhuizing

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Intercontinentale verhuizing

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Intercontinentale verhuizing

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

The average rating of customers who moved from and to the United States

178 bekijk de beoordelingen
9.2
810
23 juli 2024

The moving coordinator is super kind and efficient. Trying to listen to the client. Definitely recommending everyone to use.

Y. Yamanaka
1010
19 juli 2024

Goede communicatie, snel en ook zeer vriendelijk

K.M
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland