de-haan-245-jaar stempel

Verhuizingen

uitladen vrachtwagen

Voor een vlotte verhuizing is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Kies daarom voor De Haan! De Haan heeft namelijk ruime ervaring met verschillende soorten particuliere en zakelijke verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. En ervaring telt bijna nergens zo zwaar als in de verhuisbranche. Bij De Haan plukken wij elke dag weer de vruchten van onze ervaring, getuige de deskundigheid en klantgerichtheid van de mensen in onze organisatie. Mede door goed naar de klant te luisteren en met hem/haar mee te denken, zijn wij bij De Haan vaak in staat om veelvoorkomende problemen  in een vroeg stadium te voorzien en te voorkomen. Hierdoor kunnen wij een zorgeloze verhuizing garanderen, ongeacht de bestemming of de omvang van de verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing is De Haan de expert van de Nederlandse markt, met ruime ervaring met verhuizingen naar zowel populaire internationale bestemmingen als landen die minder in trek zijn.

Waarom De Haan Verhuizingen?

Door de jaren heen hebben honderden bedrijven en particulieren op De Haan kunnen rekenen voor het verplaatsen van hun inboedel naar een nieuwe standplaats. Als een gerenommeerde naam in de verhuiswereld is De Haan altijd bezig met het verlenen van dat extra stukje dienstverlening, zodat elke klant kan rekenen op een zorgeloze verhuizing. Iedereen binnen onze organisatie is zich dan ook bewust van het belang van klanttevredenheid voor het hooghouden van onze vlekkeloze reputatie. Neem gerust ook een kijkje bij onze testimonials om te zien hoe wij honderden klanten reeds van dienst zijn geweest met de meest uiteenlopende dienstverleningen op het gebied van verhuizingen. Vanwege die ervaring zijn wij in staat om u met vrijwel alle speciale verzoeken te helpen, omdat er simpelweg bijna geen situaties bestaan waar onze mensen nog nooit eerder mee te maken hebben gehad.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuisde vrouw

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

European Flags M - flat

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

containerschip

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Inkratten 2

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Kind op de grond met dozen

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen