de-haan-245-jaar stempel

Verhuizingen

uitladen vrachtwagen

Voor een vlotte verhuizing is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Kies daarom voor De Haan! De Haan heeft namelijk ruime ervaring met verschillende soorten particuliere en zakelijke verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. En ervaring telt bijna nergens zo zwaar als in de verhuisbranche. Bij De Haan plukken wij elke dag weer de vruchten van onze ervaring, getuige de deskundigheid en klantgerichtheid van de mensen in onze organisatie. Mede door goed naar de klant te luisteren en met hem/haar mee te denken, zijn wij bij De Haan vaak in staat om veelvoorkomende problemen  in een vroeg stadium te voorzien en te voorkomen. Hierdoor kunnen wij een zorgeloze verhuizing garanderen, ongeacht de bestemming of de omvang van de verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing is De Haan de expert van de Nederlandse markt, met ruime ervaring met verhuizingen naar zowel populaire internationale bestemmingen als landen die minder in trek zijn.

Waarom De Haan Verhuizingen?

Door de jaren heen hebben honderden bedrijven en particulieren op De Haan kunnen rekenen voor het verplaatsen van hun inboedel naar een nieuwe standplaats. Als een gerenommeerde naam in de verhuiswereld is De Haan altijd bezig met het verlenen van dat extra stukje dienstverlening, zodat elke klant kan rekenen op een zorgeloze verhuizing. Iedereen binnen onze organisatie is zich dan ook bewust van het belang van klanttevredenheid voor het hooghouden van onze vlekkeloze reputatie. Neem gerust ook een kijkje bij onze testimonials om te zien hoe wij honderden klanten reeds van dienst zijn geweest met de meest uiteenlopende dienstverleningen op het gebied van verhuizingen. Vanwege die ervaring zijn wij in staat om u met vrijwel alle speciale verzoeken te helpen, omdat er simpelweg bijna geen situaties bestaan waar onze mensen nog nooit eerder mee te maken hebben gehad.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

uitladen vrachtwagen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Chauffeur goederenvervoer

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Kind op de grond met dozen

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

containerschip

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland