de-haan-245-jaar stempel

Verhuizingen

uitladen vrachtwagen

Voor een vlotte verhuizing is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Kies daarom voor De Haan! De Haan heeft namelijk ruime ervaring met verschillende soorten particuliere en zakelijke verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. En ervaring telt bijna nergens zo zwaar als in de verhuisbranche. Bij De Haan plukken wij elke dag weer de vruchten van onze ervaring, getuige de deskundigheid en klantgerichtheid van de mensen in onze organisatie. Mede door goed naar de klant te luisteren en met hem/haar mee te denken, zijn wij bij De Haan vaak in staat om veelvoorkomende problemen  in een vroeg stadium te voorzien en te voorkomen. Hierdoor kunnen wij een zorgeloze verhuizing garanderen, ongeacht de bestemming of de omvang van de verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing is De Haan de expert van de Nederlandse markt, met ruime ervaring met verhuizingen naar zowel populaire internationale bestemmingen als landen die minder in trek zijn.

Waarom De Haan Verhuizingen?

Door de jaren heen hebben honderden bedrijven en particulieren op De Haan kunnen rekenen voor het verplaatsen van hun inboedel naar een nieuwe standplaats. Als een gerenommeerde naam in de verhuiswereld is De Haan altijd bezig met het verlenen van dat extra stukje dienstverlening, zodat elke klant kan rekenen op een zorgeloze verhuizing. Iedereen binnen onze organisatie is zich dan ook bewust van het belang van klanttevredenheid voor het hooghouden van onze vlekkeloze reputatie. Neem gerust ook een kijkje bij onze testimonials om te zien hoe wij honderden klanten reeds van dienst zijn geweest met de meest uiteenlopende dienstverleningen op het gebied van verhuizingen. Vanwege die ervaring zijn wij in staat om u met vrijwel alle speciale verzoeken te helpen, omdat er simpelweg bijna geen situaties bestaan waar onze mensen nog nooit eerder mee te maken hebben gehad.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

European Flags M - flat

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Chauffeur goederenvervoer

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Liggende vrouw met verhuisdozen

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

uitladen vrachtwagen

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

het pand van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

The average rating of customers who used our services

1892 beoordelingen
9.3
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen