240-jaar-1

Verhuizingen

uitladen vrachtwagen

Voor een vlotte verhuizing is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Kies daarom voor De Haan! De Haan heeft namelijk ruime ervaring met verschillende soorten particuliere en zakelijke verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. En ervaring telt bijna nergens zo zwaar als in de verhuisbranche. Bij De Haan plukken wij elke dag weer de vruchten van onze ervaring, getuige de deskundigheid en klantgerichtheid van de mensen in onze organisatie. Mede door goed naar de klant te luisteren en met hem/haar mee te denken, zijn wij bij De Haan vaak in staat om veelvoorkomende problemen  in een vroeg stadium te voorzien en te voorkomen. Hierdoor kunnen wij een zorgeloze verhuizing garanderen, ongeacht de bestemming of de omvang van de verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing is De Haan de expert van de Nederlandse markt, met ruime ervaring met verhuizingen naar zowel populaire internationale bestemmingen als landen die minder in trek zijn.

Waarom De Haan Verhuizingen?

Door de jaren heen hebben honderden bedrijven en particulieren op De Haan kunnen rekenen voor het verplaatsen van hun inboedel naar een nieuwe standplaats. Als een gerenommeerde naam in de verhuiswereld is De Haan altijd bezig met het verlenen van dat extra stukje dienstverlening, zodat elke klant kan rekenen op een zorgeloze verhuizing. Iedereen binnen onze organisatie is zich dan ook bewust van het belang van klanttevredenheid voor het hooghouden van onze vlekkeloze reputatie. Neem gerust ook een kijkje bij onze testimonials om te zien hoe wij honderden klanten reeds van dienst zijn geweest met de meest uiteenlopende dienstverleningen op het gebied van verhuizingen. Vanwege die ervaring zijn wij in staat om u met vrijwel alle speciale verzoeken te helpen, omdat er simpelweg bijna geen situaties bestaan waar onze mensen nog nooit eerder mee te maken hebben gehad.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

luchtvracht

Internationale verhuizingen

U weet altijd waar u aan toe bent bij De Haan. Bij ons heeft u nooit met meerdere personen te maken. Al het contact verloopt via één vaste accountmanager die alles voor u regelt. Bij internationale verhuizingen werken wij alleen samen met partners die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Waar u ook heen wilt verhuizen, De Haan regelt het.  

International removals M

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

uitladen vrachtwagen

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Verhuizen naar Spanje Barcelona

Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Hoeveel kost het precies om uw inboedel naar Spanje te verhuizen?

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

de haan lucht

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden met De Haan

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.