de-haan-245-jaar stempel

Het belang van goede verhuisdozen voor een stressvrije verhuizing

Het belang van goede verhuisdozen- de zekerheid van De Haan

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig verhuismateriaal dat uw waardevolle items goed beschermt, vormt een belangrijk onderdeel voor een stressvrije verhuizing. 

Het belang van goede verhuisdozen voor een stressvrije verhuizing

Alle verhuisbedrijven zullen u vertellen: wat in een verhuisdoos past, moet in een verhuisdoos worden vervoerd. Dit voorkomt dat er losse spullen door de verhuiswagen slingeren en kapot gaan of andere voorwerpen kapot maken. 

De veilige verhuisdozen van De Haan

Verhuisdozen zijn op veel plaatsen te verkrijgen, maar let op: goedkoop blijkt echter veelal duurkoop!
Wanneer u uw verhuizing door De Haan Verhuizingen laat verzorgen, spreekt het vanzelf dat u met een goede kwaliteit, duurzame verhuisdozen te maken heeft. Uiteraard is inpakken met zorg, aandacht en vakkennis daarbij ook van groot belang. 

De Haan verhuisdozen:

  • Zijn erg stevig en kunnen optimaal worden gevuld en gestapeld vanwege hun stabiliteit;
  • Bieden stevige handvatten aan de zijkant van de verhuisdoos;
  • Zorgen voor goede bescherming door hun stabiliteit tijdens de verhuizing;
  • Zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Afhankelijk van de items, zorgen ze voor organisatie;
  • Ondersteunen een goed doel. Lees meer over de samenwerking tussen Voedselbank en De Haan om armoede te verzachten door inzet van onze Voedselbank doos.
  • Hebben een langere levensduur dan reguliere verhuisdozen. Onze duurzame verhuisdozen worden daarna door ons gerecycled waar mogelijk.

U leest het, op de sterke en duurzame verhuisdozen van De Haan kunt u rekenen. Wij verkopen onze stabiele verhuisdozen overigens niet los. 

Voor minstens 70% afkomstig uit FSC verantwoord beheerd bos of recyclage

De verhuisdozen van De Haan zijn bewust gekozen. Onze verhuisdozen zijn niet alleen van hoge verhuiskwaliteit, ze zijn ook gecertificeerd duurzaam. U kunt dit zien aan de Forest Stewardship Council (FSC) - keurmerken die voortaan gedrukt staan op al onze verhuisdozen.  FSC-certificering ondersteunt verantwoord bosbeheer. Zo heeft u inzichtelijk dat uw De Haan verhuisdozen uit duurzaam beheerde bossen komen en daarmee een instrument vormen tegen ontbossing. Bij FSC-Mix is de duurzame verhuisdoos voor minstens 70% afkomstig uit FSC verantwoord beheerd bos of recyclage.

Chain of Custody (CoC) waarborgt duurzaamheid in de keten

Het gehele traject van de boom, zijnde de bron, uit het bos halen tot aan de gebruiker van producten waar hout in is verwerkt, kent vele verschillende schakels. Dit wordt ook wel de Chain of Custody, kortweg CoC, genoemd. Denk daarbij aan het bosbeheer zelf, de houtzagerij, de fabrikant die producten maakt van gezaagd hout zoals bijvoorbeeld papier of karton en de consument die een product koopt. Certificeringen van iedere schakel in deze keten maakt het inzicht plus verantwoord en duurzaam met hout omgaan makkelijker. Dichtbij en ver weg. 

De voordelen van FSC en CoC verhuisdozen

Wanneer alle schakels in de keten van bos tot consument gecertificeerd zijn, hoeft men alleen de direct voorgaande schakel in de keten te controleren. In haar inkoopbeleid maakt De Haan bewuste keuzes die passen bij ons duurzaamheidsbeleid. Daarom kiezen we voor sterke, FSC gecertificeerde duurzame verhuisdozen.
Onze ambitie is de stap te gaan zetten naar CoC verpakkingen, want sociaal en duurzaam vinden wij bij De Haan belangrijk. Samen met onze leveranciers werken wij daar aan. 

Vraag nu uw offerte op maat aan

Uitgebreid lezen over MVO en duurzaam verhuizer De Haan?

Lees https://www.dehaan.nl/nl/over-ons/maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-mvo-/