de-haan-245-jaar stempel

Tips internationaal verhuizen

Single person on airport

Wij verzamelden voor u informatie bij onze klanten en ons vaste team van experts. Uit deze gesprekken hebben we de belangrijkste en handigste tips en aanbevelingen genoteerd, zodat u beter voorbereid bent. Wij hopen dat het bijdraagt aan stressvermindering bij internationaal verhuizen.

Gaan wonen in een nieuw land betekent veel, heel veel zaken regelen. Denk hierbij aan praktische zaken als het regelen van uw visa + werkvergunningen, het eventueel vinden van werk in het buitenland, een huis kopen met een hypotheek ter plaatse of huren met een goed contract, een school vinden voor uw kinderen, het voorbereiden van de verhuizing van uw huisdieren, het regelen van uw belasting in zowel uw huidige land en uw nieuwe bestemming, het openen van een bankrekening, het borgen van een ziektekostenverzekering in uw nieuwe woonland, etc. En dit zijn nog maar uw eerste stappen als u van plan bent om te verhuizen naar het buitenland.

Buiten alle regel-punten is er ook nog de daadwerkelijke verhuizing. De verhuizing van uw persoonlijke eigendommen die ook nog goed geregeld moet worden.

Gratis e-book Internationaal verhuizen

Om u in de voorbereiding hiervan te helpen hebben wij dit e-book 'Aandachtspunten bij een Internationale Verhuizing' ontwikkeld. Lees het door en doe er uw voordeel mee. We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Hoe lang vooraf is het verstandig om de verhuizing vast te leggen?
  • Waar moet u op letten als u een internationaal verhuisbedrijf kiest?
  • Wat zijn de belangrijkste risico’s bij internationaal verhuizen?
  • Wat bepaalt het verhuisbudget van een internationale verhuizing?
  • Waaruit bestaan de kosten van een internationale verhuizing?
  • Hoe kan ik besparen als ik ga verhuizen naar het buitenland?

Een handige gids om wegwijs te worden in alles omtrent internationaal verhuizen.

Download hier het e-book Internationaal verhuizen

Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK