de-haan-245-jaar stempel

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

Heeft u even tijdelijk ruimte nodig, door bijvoorbeeld waterschade? Of – gelukkig – uw huis eerder verkocht dan uw nieuwe huis beschikbaar is? Dan kan De Haan uw probleem oplossen: gemakkelijk, veilig en niet duur. Uw tijdelijke opslag kunt u bij De Haan laten brengen, maar ook op laten halen. Onze vakkundige verhuizers zorgen ervoor dat uw goederen zo strak mogelijk opgeslagen worden en u dus niet meer betaalt dan nodig. De Haan is als lid van de Erkende Verhuizers gespecialiseerd in het opslaan van goederen.

Tijdelijke opslag: kostbaar en kwetsbaar

Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat uw tijdelijke opslag er gegarandeerd veilig staat tegen braak, diefstal, brand of ongedierte. Uw goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij uw goederen aan huis laden, zodat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden aan onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u uw inboedel met een gerust hart bij De Haan Verhuizingen opslaan. In overleg met u plannen wij het afhalen en terugbrengen van uw goederen, zodat u uw inboedel niet langer dan nodig hoeft te missen.

Een passende oplossing voor de opslag van inboedels

Of het nu gaat om opslag van inboedels, een oldtimer of een seizoensstalling van een kostbaar vaartuig, De Haan biedt maatwerkoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk hierbij aan tijdelijke opslag van beursstands, kantoorinventaris als ook archieven. Profiteer van de jarenlange ervaring en de goede faciliteiten van de gespecialiseerde opslagloodsen. Gewoon omdat uw spullen het waard zijn.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Tijdelijke opslag

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Tijdelijke opslag

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Tijdelijke opslag

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Tijdelijke opslag

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Tijdelijke opslag

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Tijdelijke opslag

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.