240-jaar-1

Internationale verhuizers

Internationale verhuizers

In Nederland zijn maar enkele internationale verhuisbedrijven en internationale verhuizers. De Haan Verhuizingen is er hier één van. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Verhuizingen binnen Europa, zoals Portugal verhuizingen, worden vooral uitgevoerd met een vrachtauto. Intercontinentale verhuizingen, zoals een Zuid Afrika verhuizing of een amerika verhuizing, worden gekenmerkt door het vervoer via zeevracht of luchtvracht. De Haan zorgt bij beide opties voor de verhuisauto, het personeel en eventueel de inboedelopslag. Uw verhuizing via ons verhuisbedrijf gebeurt gegarandeerd veilig!

Internationale verhuizers die flexibel op uw wensen inspelen – internationale verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf naar Zweden, een verhuizing Nieuw Zeeland of een verhuizing Engeland? Voor elk verhuistransport kunt u terecht bij De Haan Verhuizingen. Als lid van erkende verhuizers, de FIDI en de OMNI beschikt De Haan over een wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen we u naar Amerikaverhuizen en op onder andere Canada hebben we een groupage dienst. Hierdoor kunnen we nog flexibeler op uw wensen inspelen. Gaat u verhuizen Zuid-Afrika of gaat u verhuizen Duitsland, neem dan gerust met ons contact op. Wij bieden u graag onze expertise aan.

Internationale verhuizers: goede reacties over onze internationale verhuizers van De Haan Verhuizingen

Reacties van klanten over het internationale verhuis bedrijf:
“U heeft niets te veel gezegd over uw door- to- door service! Bij onze verhuizing Zwitserland werden onze spullen zorgvuldig verpakt, verscheept en afgeleverd. Daarna heeft u de kasten, de tafel en het bed volledig gemonteerd in elkaar gezet. Bedank uw medewerkers voor hun harde zwoegen. Verhuis Zwitserland met De Haan!”

“Verhuis naar Amerika? Dit verliep vanaf de taxatie, het verhuistransport tot en met de aflevering in ons nieuwe huis verliep, ondanks de vertraging bij de douane, goed. Wij zijn tevreden over de diensten die jullie leveren.”

“Ik heb jullie nu een paar keer gebruikt: het verhuizen belgie, de portugal verhuizing en nu het verhuizen luxemburg maar ben nog steeds te tevreden over jullie internationale verhuis service.”

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Internationale verhuizers

Opslag van inboedels

Opzoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Internationale verhuizers

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Internationale verhuizers

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Internationale verhuizers

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Internationale verhuizers

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Internationale verhuizers

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.