de-haan-245-jaar stempel

Internationale verhuizers

Internationale verhuizers

In Nederland zijn maar enkele internationale verhuisbedrijven en internationale verhuizers. De Haan Verhuizingen is er hier één van. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Verhuizingen binnen Europa, zoals Portugal verhuizingen, worden vooral uitgevoerd met een vrachtauto. Intercontinentale verhuizingen, zoals een Zuid Afrika verhuizing of een amerika verhuizing, worden gekenmerkt door het vervoer via zeevracht of luchtvracht. De Haan zorgt bij beide opties voor de verhuisauto, het personeel en eventueel de inboedelopslag. Uw verhuizing via ons verhuisbedrijf gebeurt gegarandeerd veilig!

Internationale verhuizers die flexibel op uw wensen inspelen – internationale verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf naar Zweden, een verhuizing Nieuw Zeeland of een verhuizing Engeland? Voor elk verhuistransport kunt u terecht bij De Haan Verhuizingen. Als lid van erkende verhuizers, de FIDI en de OMNI beschikt De Haan over een wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen we u naar Amerikaverhuizen en op onder andere Canada hebben we een groupage dienst. Hierdoor kunnen we nog flexibeler op uw wensen inspelen. Gaat u verhuizen Zuid-Afrika of gaat u verhuizen Duitsland, neem dan gerust met ons contact op. Wij bieden u graag onze expertise aan.

Internationale verhuizers: goede reacties over onze internationale verhuizers van De Haan Verhuizingen

Reacties van klanten over het internationale verhuis bedrijf:
“U heeft niets te veel gezegd over uw door- to- door service! Bij onze verhuizing Zwitserland werden onze spullen zorgvuldig verpakt, verscheept en afgeleverd. Daarna heeft u de kasten, de tafel en het bed volledig gemonteerd in elkaar gezet. Bedank uw medewerkers voor hun harde zwoegen. Verhuis Zwitserland met De Haan!”

“Verhuis naar Amerika? Dit verliep vanaf de taxatie, het verhuistransport tot en met de aflevering in ons nieuwe huis verliep, ondanks de vertraging bij de douane, goed. Wij zijn tevreden over de diensten die jullie leveren.”

“Ik heb jullie nu een paar keer gebruikt: het verhuizen belgie, de portugal verhuizing en nu het verhuizen luxemburg maar ben nog steeds te tevreden over jullie internationale verhuis service.”

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Internationale verhuizers

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Internationale verhuizers

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een uitdaging. Er moet veel geregeld worden, en dan tenslotte ook nog een oplossing gevonden worden voor het transporteren van de spullen. Welke spullen neem je mee? Wat voor oplossingen zijn hiervoor en hoeveel kost het? Belangrijke vragen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf als De Haan helpt u op weg.

Internationale verhuizers

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Internationale verhuizers

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Internationale verhuizers

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

Internationale verhuizers

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland