de-haan-245-jaar stempel

Internationale verhuizers

Internationale verhuizers

In Nederland zijn maar enkele internationale verhuisbedrijven en internationale verhuizers. De Haan Verhuizingen is er hier één van. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Verhuizingen binnen Europa, zoals Portugal verhuizingen, worden vooral uitgevoerd met een vrachtauto. Intercontinentale verhuizingen, zoals een Zuid Afrika verhuizing of een amerika verhuizing, worden gekenmerkt door het vervoer via zeevracht of luchtvracht. De Haan zorgt bij beide opties voor de verhuisauto, het personeel en eventueel de inboedelopslag. Uw verhuizing via ons verhuisbedrijf gebeurt gegarandeerd veilig!

Internationale verhuizers die flexibel op uw wensen inspelen – internationale verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf naar Zweden, een verhuizing Nieuw Zeeland of een verhuizing Engeland? Voor elk verhuistransport kunt u terecht bij De Haan Verhuizingen. Als lid van erkende verhuizers, de FIDI en de OMNI beschikt De Haan over een wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen we u naar Amerikaverhuizen en op onder andere Canada hebben we een groupage dienst. Hierdoor kunnen we nog flexibeler op uw wensen inspelen. Gaat u verhuizen Zuid-Afrika of gaat u verhuizen Duitsland, neem dan gerust met ons contact op. Wij bieden u graag onze expertise aan.

Internationale verhuizers: goede reacties over onze internationale verhuizers van De Haan Verhuizingen

Reacties van klanten over het internationale verhuis bedrijf:
“U heeft niets te veel gezegd over uw door- to- door service! Bij onze verhuizing Zwitserland werden onze spullen zorgvuldig verpakt, verscheept en afgeleverd. Daarna heeft u de kasten, de tafel en het bed volledig gemonteerd in elkaar gezet. Bedank uw medewerkers voor hun harde zwoegen. Verhuis Zwitserland met De Haan!”

“Verhuis naar Amerika? Dit verliep vanaf de taxatie, het verhuistransport tot en met de aflevering in ons nieuwe huis verliep, ondanks de vertraging bij de douane, goed. Wij zijn tevreden over de diensten die jullie leveren.”

“Ik heb jullie nu een paar keer gebruikt: het verhuizen belgie, de portugal verhuizing en nu het verhuizen luxemburg maar ben nog steeds te tevreden over jullie internationale verhuis service.”

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Internationale verhuizers

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Internationale verhuizers

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Internationale verhuizers

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Internationale verhuizers

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Internationale verhuizers

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

Internationale verhuizers

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen