de-haan-245-jaar stempel

Verhuizers

Chauffeur goederenvervoer

Er zitten wel degelijk grote verschillen tussen verschillende verhuizers. Stel geheel vrijblijvend uw vraag aan De Haan! Verhuizen gaat verder dan alleen het verpakken en transporteren van goederen. Vanuit de markt worden er door zowel zakelijke als particuliere klanten steeds strengere eisen gesteld aan de dienstverlening van verhuisbedrijven. De Haan staat bekend om zijn uitgebreide dienstverlening naar de klant. Door jarenlange ervaring en de aanzienlijke omvang van het bedrijf, is De Haan in staat om vrijwel alle soorten klanten te helpen met dienstverlening die bij hen past. Zelfs wanneer klanten in onverwachte situaties terecht komen, is de flexibiliteit van De Haan vaak doorslaggevend om te zorgen dat de verhuizing alsnog naar tevredenheid van de klant verloopt. Omdat De Haan zoveel ervaring heeft kunnen wij alle soorten klanten helpen. Of het nu gaat om een verhuizing van of naar een tijdelijk onderkomen of verzorgingstehuis, of om een zakelijke verhuizing waarbij bijvoorbeeld waardevolle goederen komen kijken, De Haan is de partner voor al uw verhuizingen!

Erkende Verhuizers

Als er iets is wat u moet weten over het kiezen van de juiste verhuispartner voor uw verhuizing, is het wel dat de ene verhuizer de andere niet is. Er zitten grote verschillen in de mate van serviceverlening aan de klant. Verhuizers zoals De Haan staan garant voor een zorgeloze verhuizing en bezitten het keurmerk ‘Erkende Verhuizers‘. Dit betekent in het kort dat deze bedrijven ervaring hebben met het kundig behandelen van inboedels in opdracht van een groot aantal verschillende klanten. De verschillende verhuisbedrijven in Nederland staan vooral op regionaal niveau regelmatig in contact met elkaar, daarom kunt u er als klant er vanuit gaan dat bezitters van dit keurmerk beschikken over een aanzienlijk archief van vlekkeloos verlopen verhuizingen. Kijk ook even bij de testimonials elders op de website en overtuig uzelf van de expertise van De Haan!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Inkratten 2

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

European Flags M - flat

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuizen naar buitenland met De Haan 10032020

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een uitdaging. Er moet veel geregeld worden, en dan tenslotte ook nog een oplossing gevonden worden voor het transporteren van de spullen. Welke spullen neem je mee? Wat voor oplossingen zijn hiervoor en hoeveel kost het? Belangrijke vragen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf als De Haan helpt u op weg.

Verhuiswagen daf cf silence

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen