240-jaar-1

Verhuizers

Chauffeur goederenvervoer

Er zitten wel degelijk grote verschillen tussen verschillende verhuizers. Stel geheel vrijblijvend uw vraag aan De Haan! Verhuizen gaat verder dan alleen het verpakken en transporteren van goederen. Vanuit de markt worden er door zowel zakelijke als particuliere klanten steeds strengere eisen gesteld aan de dienstverlening van verhuisbedrijven. De Haan staat bekend om zijn uitgebreide dienstverlening naar de klant. Door jarenlange ervaring en de aanzienlijke omvang van het bedrijf, is De Haan in staat om vrijwel alle soorten klanten te helpen met dienstverlening die bij hen past. Zelfs wanneer klanten in onverwachte situaties terecht komen, is de flexibiliteit van De Haan vaak doorslaggevend om te zorgen dat de verhuizing alsnog naar tevredenheid van de klant verloopt. Omdat De Haan zoveel ervaring heeft kunnen wij alle soorten klanten helpen. Of het nu gaat om een verhuizing van of naar een tijdelijk onderkomen of verzorgingstehuis, of om een zakelijke verhuizing waarbij bijvoorbeeld waardevolle goederen komen kijken, De Haan is de partner voor al uw verhuizingen!

Erkende Verhuizers

Als er iets is wat u moet weten over het kiezen van de juiste verhuispartner voor uw verhuizing, is het wel dat de ene verhuizer de andere niet is. Er zitten grote verschillen in de mate van serviceverlening aan de klant. Verhuizers zoals De Haan staan garant voor een zorgeloze verhuizing en bezitten het keurmerk ‘Erkende Verhuizers‘. Dit betekent in het kort dat deze bedrijven ervaring hebben met het kundig behandelen van inboedels in opdracht van een groot aantal verschillende klanten. De verschillende verhuisbedrijven in Nederland staan vooral op regionaal niveau regelmatig in contact met elkaar, daarom kunt u er als klant er vanuit gaan dat bezitters van dit keurmerk beschikken over een aanzienlijk archief van vlekkeloos verlopen verhuizingen. Kijk ook even bij de testimonials elders op de website en overtuig uzelf van de expertise van De Haan!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Chauffeur goederenvervoer

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Kind op de grond met dozen

Opslag van inboedels

Opzoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Verhuiswagen daf cf silence

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Luchtvracht doos pallet

Internationale verhuizing

Bent u opzoek naar een passend verhuisbedrijf voor uw internationale verhuizing? Waar u ook heen verhuist, De Haan is u graag van dienst. Wij verzorgen al ruim 200 jaar internationale verhuizingen van particulieren, bedrijven, ambassades en andere organisaties.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

uitladen vrachtwagen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden met De Haan

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.