de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen? Praktische informatie & waardevolle tips van een verhuisbedrijf

shutterstock_402629218 - family found a home

Verhuizen doe je niet dagelijks. En dat is maar goed ook want het staat hoog in de lijst van stress veroorzakers!

Laat ons verhuisbedrijf, gevestigd in Alblasserdam, u helpen met nuttige tips bij verhuizen gebaseerd op onze ervaring sinds 1777. Wij verhuizen iedere dag. Of dat nu verhuizen binnen Nederland, verhuizen van en naar Europa of verhuizen overzee is: wij delen als verhuisbedrijf graag onze praktische kennis en nuttige tips over verhuizen met u.

Verzekeringen bij verhuizen

Verhuizen is vaak een goed moment om alles financieel eens op een rijtje te zetten. Zo ook de belangrijkste verzekeringen. Zet u alleen uw adres om bij verhuizen of is dit het moment om de polis te wijzigen? Wij hebben als verhuisbedrijf de vijf belangrijkste verzekeringen voor u op een rijtje gezet:

Lees hier over 5 belangrijke verzekeringen die vaak vergeten worden >

Verhuizen plannen

Voorbereiding bij verhuizen zorgt voor rust. Waar begint u met verhuizen? Of beter nog: wanneer te beginnen? Hoe eerder u begint met plannen des te beter en meer ontspannen het verhuizen verloopt. Probeer iedere week een beetje op te pakken, zodat het niet op het laatste moment voor verhuizen aankomt en vermijd zo stress. Schakel anders een erkend verhuisbedrijf in voor hulp bij de voorbereiding.

Minder meenemen bij verhuizen

Bekijk de plattegrond van uw nieuwe huis en kijk of u alles wel kunt en wilt meenemen. U kunt best een aantal dingen bewaren, maar een verhuizing is ook een uitstekende gelegenheid om dingen weg te gooien of een nieuw leven te schenken. Wij, als verhuisbedrijf, helpen u graag om wat keuzes te maken:

Lees hier onze gratis 16 tips om uw spullen te sorteren >

Bekijk hier onze gratis 5 tips om uw huis opgeruimd te houden >

Opruimtips van een professioneel verhuisbedrijf bij verhuizen

Er komt heel wat kijken bij verhuizen. Verhuizen of opslaan van items die u eigenlijk niet nodig heeft, is daarom zonde! U verspilt kostbare ruimte in het nieuwe huis en opruimen bij verhuizen bespaart moeite, tijd en verhuiskosten of opslag. Men zegt niet voor niets: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Download hier onze gratis 10 opruimtips voor de verhuizing

Waar op letten bij voorbereiding verhuizen

Wij snappen uit ervaring dat u bang bent om iets te vergeten bij verhuizen. Daarom hebben wij als verhuisbedrijf een uitgebreide checklist gemaakt waar je veel praktische tips en actiepunten kunt vinden over verhuizen.  Hopelijk ziet u er zo wat minder tegenop. En als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht op tel. nr. +31 (0)78 6920333.

Download hier onze gratis 100 punten verhuischecklist

Verhuizen naar het buitenland?

Gaat u verhuizen naar het buitenland of emigreren? Als verhuisbedrijf sinds jaar en dag, met vele kwaliteitskeurmerken en certificeringen rondom verhuizen, ontzorgen wij u graag bij het verhuizen. Met ons uitgebreide netwerk verhuizen wij wereldwijd.

Het regelen van douaneformaliteiten hoort daar ook bij. Dat is voor u al een hele zorg minder!

Verhuizen op en budget

Beperk de kosten van uw verhuizing met behulp van deze handige aandachtspunten

Lees ons blog ‘ Verhuizen op een budget’ >

Kosten verhuizen

Voor het juist inzetten van mensen en (hulp)middelen en de daarmee verbonden offerte voor het verhuizen, is het belangrijk een volledige lijst met verhuisgoederen op te stellen, een goed begrip te hebben van uw verhuissituatie en te bepalen van welke verhuisdiensten u gebruik wenst te maken.

Taxaties voor verhuizen kunnen bij u aan huis of via video. Maak vrijblijvend een afspraak

Lees hier hoe een verhuistaxatie in zijn werk gaat >

Professionele inpaktips bij verhuizen

Als gerenommeerd familie verhuisbedrijf en erkend verhuizer bieden wij verschillende ondersteunende verhuisdiensten aan.  Bijvoorbeeld demontage en montage van meubels, inpakservice bij verhuizen en handyman.

Als u niet voor onze inpakservice kiest, verkleint u de kans op schade door zelf zorgvuldig in te pakken. Vergeet daarbij niet duidelijk te labellen. Deze verhuistip plus 39 andere professionele inpaktips voor uw binnenlandse verhuizingen kunt u vinden in de 40 tips van onze ervaren verhuizers:

Download hier onze gratis 40 inpaktips bij verhuizen

U gaat verhuizen en heeft veilige inboedelopslag nodig?

Ook daarbij helpen wij u graag. Bij ruimtegebrek of een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude huis kunt u bij De Haan uw inboedel veilig en vertrouwd opslaan. 

Verhuizen zonder zorgen

Ons team van move coördinatoren zijn u graag van dienst. U krijgt er persoonlijk een toegewezen als u ervoor kiest om met ons verhuisbedrijf te verhuizen.  

NEEM CONTACT OP    OFFERTE OP MAAT