de-haan-245-jaar stempel

Europese verhuizing

Europese verhuizing

Niet ieder verhuisbedrijf heeft de kennis en ervaring die nodig is voor een Europese verhuizing. Het is belangrijk dat de medewerkers beschikken over contacten in de diverse landen in Europa, zodat formaliteiten geregeld worden en de bestemming bekend is. Hierbij speelt ook het internationale netwerk een rol. Wanneer u bijvoorbeeld naar Oost-Europa wilt verhuizen is het verstandig een ervaren verhuizer als De Haan te kiezen, omdat deze precies weet waar hij op moet letten in de landen in Oost-Europa. Papierwerk, feestdagen, lokale hulp: bij ons is alles onder controle. Hierdoor komt u niet voor onnodige verrassingen te staan en zal uw Europese verhuizing flexibel verlopen.

De Haan is Europa specialist

Vanaf de oprichting van De Haan is het bedrijf gespecialiseerd in verhuizingen binnen Europa. De Haan helpt u niet alleen te verhuizen naar Griekenland, Turkije of een van de andere steeds populairdere bestemmingen in het Zuiden van Europa, ook verzorgt De Haan uw verhuizing naar Oostenrijk, Luxemburg, de Britse eilanden en Scandinavië.

Verder realiseert De Haan regelmatig een Europese verhuizing naar landen in Oost-Europa als Bulgarije, Hongarije, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië, en is het verhuizen naar Rusland geen probleem. De medewerkers van De Haan zijn meertalig en hebben vaak contact met hun collega’s in de andere Europese landen. Door dit contact zijn de medewerkers van De Haan altijd op de hoogte van de geldende regels in het land van bestemming. Zo kunnen wij u de meest actuele informatie over het benodigde papierwerk geven en kunt u met een gerust hart aan uw verhuizing beginnen.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Europese verhuizing

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Europese verhuizing

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Europese verhuizing

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Europese verhuizing

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Europese verhuizing

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Europese verhuizing

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

The average rating of customers who moved from and to the United States

178 bekijk de beoordelingen
9.2
810
23 juli 2024

The moving coordinator is super kind and efficient. Trying to listen to the client. Definitely recommending everyone to use.

Y. Yamanaka
1010
19 juli 2024

Goede communicatie, snel en ook zeer vriendelijk

K.M
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland