240-jaar-1

Europese verhuizing

Europese verhuizing

Niet ieder verhuisbedrijf heeft de kennis en ervaring die nodig is voor een Europese verhuizing. Het is belangrijk dat de medewerkers beschikken over contacten in de diverse landen in Europa, zodat formaliteiten geregeld worden en de bestemming bekend is. Hierbij speelt ook het internationale netwerk een rol. Wanneer u bijvoorbeeld naar Oost-Europa wilt verhuizen is het verstandig een ervaren verhuizer als De Haan te kiezen, omdat deze precies weet waar hij op moet letten in de landen in Oost-Europa. Papierwerk, feestdagen, lokale hulp: bij ons is alles onder controle. Hierdoor komt u niet voor onnodige verrassingen te staan en zal uw Europese verhuizing flexibel verlopen.

De Haan is Europa specialist

Vanaf de oprichting van De Haan is het bedrijf gespecialiseerd in verhuizingen binnen Europa. De Haan helpt u niet alleen te verhuizen naar Griekenland, Turkije of een van de andere steeds populairdere bestemmingen in het Zuiden van Europa, ook verzorgt De Haan uw verhuizing naar Oostenrijk, Luxemburg, de Britse eilanden en Scandinavië.

Verder realiseert De Haan regelmatig een Europese verhuizing naar landen in Oost-Europa als Bulgarije, Hongarije, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië, en is het verhuizen naar Rusland geen probleem. De medewerkers van De Haan zijn meertalig en hebben vaak contact met hun collega’s in de andere Europese landen. Door dit contact zijn de medewerkers van De Haan altijd op de hoogte van de geldende regels in het land van bestemming. Zo kunnen wij u de meest actuele informatie over het benodigde papierwerk geven en kunt u met een gerust hart aan uw verhuizing beginnen.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Europese verhuizing

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Europese verhuizing

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Europese verhuizing

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

Europese verhuizing

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Europese verhuizing

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Europese verhuizing

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.