de-haan-245-jaar stempel

Europese verhuizing

Europese verhuizing

Niet ieder verhuisbedrijf heeft de kennis en ervaring die nodig is voor een Europese verhuizing. Het is belangrijk dat de medewerkers beschikken over contacten in de diverse landen in Europa, zodat formaliteiten geregeld worden en de bestemming bekend is. Hierbij speelt ook het internationale netwerk een rol. Wanneer u bijvoorbeeld naar Oost-Europa wilt verhuizen is het verstandig een ervaren verhuizer als De Haan te kiezen, omdat deze precies weet waar hij op moet letten in de landen in Oost-Europa. Papierwerk, feestdagen, lokale hulp: bij ons is alles onder controle. Hierdoor komt u niet voor onnodige verrassingen te staan en zal uw Europese verhuizing flexibel verlopen.

De Haan is Europa specialist

Vanaf de oprichting van De Haan is het bedrijf gespecialiseerd in verhuizingen binnen Europa. De Haan helpt u niet alleen te verhuizen naar Griekenland, Turkije of een van de andere steeds populairdere bestemmingen in het Zuiden van Europa, ook verzorgt De Haan uw verhuizing naar Oostenrijk, Luxemburg, de Britse eilanden en Scandinavië.

Verder realiseert De Haan regelmatig een Europese verhuizing naar landen in Oost-Europa als Bulgarije, Hongarije, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië, en is het verhuizen naar Rusland geen probleem. De medewerkers van De Haan zijn meertalig en hebben vaak contact met hun collega’s in de andere Europese landen. Door dit contact zijn de medewerkers van De Haan altijd op de hoogte van de geldende regels in het land van bestemming. Zo kunnen wij u de meest actuele informatie over het benodigde papierwerk geven en kunt u met een gerust hart aan uw verhuizing beginnen.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Europese verhuizing

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Europese verhuizing

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

Europese verhuizing

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Europese verhuizing

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Europese verhuizing

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Europese verhuizing

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen