240-jaar-1

Verhuisbedrijven

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven verschillen onderling erg in kwaliteit. Kies daarom voor een verhuizer met ervaring! De Haan heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in binnen- en buitenland. Vanwege onze grote opslag- en transportcapaciteit, zijn wij in staat om u van dienst te zijn bij zowel grote als kleine verhuizingen. Zowel particulieren als zakelijke klanten rekenen al vele jaren op De Haan voor de verplaatsing van hun inboedel en een groot aantal uiteenlopende ondersteunende diensten. Denk hierbij aan verpakkingen, verhuisdozen en liften, maar ook internationaal transport, zeecontainertransport of het transporteren van voertuigen. Ongeacht hoe ongebruikelijk uw verzoek ook mag zijn, De Haan zal altijd in staat zijn om u verder te helpen. Onze medewerkers zijn getraind en bedreven in het meedenken met onze klanten. Wij zijn de verhuizer die net iets verder gaat dan andere verhuisbedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoeren van planten of dieren, maar ook informatievoorziening over allerlei onderwerpen die komen kijken bij zakelijk of internationaal verhuizen.

Verhuisbedrijven met ervaring

Vanuit onze ervaring, begrijpen wij als geen ander hoe ingrijpend, uitdagend maar toch ook onoverzichtelijk een verhuizing kan zijn. Daarom doen wij er alles aan om in de voorbereidingsfase mogelijke problemen te voorzien en te voorkomen. Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek aan met de klant om zo gezamenlijk tot een dienstenpakket te komen die nauw aansluit bij zijn of haar behoefte. Op die manier bent u altijd verzekerd van hulp zodat u er nooit alleen voor staat, zonder dat u betaald voor diensten van verhuisbedrijven die u eigenlijk niet nodig heeft. Door vanaf het begin al goed te luisteren zijn wij dus in staat om onze klanttevredenheid te verhogen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuisde vrouw

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Pino box

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

International removals M

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Verhuizen naar Spanje Barcelona

Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Hoeveel kost het precies om uw inboedel naar Spanje te verhuizen?

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.