de-haan-245-jaar stempel

Verhuisbedrijven

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven verschillen onderling erg in kwaliteit. Kies daarom voor een verhuizer met ervaring! De Haan heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in binnen- en buitenland. Vanwege onze grote opslag- en transportcapaciteit, zijn wij in staat om u van dienst te zijn bij zowel grote als kleine verhuizingen. Zowel particulieren als zakelijke klanten rekenen al vele jaren op De Haan voor de verplaatsing van hun inboedel en een groot aantal uiteenlopende ondersteunende diensten. Denk hierbij aan verpakkingen, verhuisdozen en liften, maar ook internationaal transport, zeecontainertransport of het transporteren van voertuigen. Ongeacht hoe ongebruikelijk uw verzoek ook mag zijn, De Haan zal altijd in staat zijn om u verder te helpen. Onze medewerkers zijn getraind en bedreven in het meedenken met onze klanten. Wij zijn de verhuizer die net iets verder gaat dan andere verhuisbedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoeren van planten of dieren, maar ook informatievoorziening over allerlei onderwerpen die komen kijken bij zakelijk verhuizen of verhuizen naar het buitenland

Verhuisbedrijven met ervaring

Vanuit onze ervaring, begrijpen wij als geen ander hoe ingrijpend, uitdagend maar toch ook onoverzichtelijk een verhuizing kan zijn. Daarom doen wij er alles aan om in de voorbereidingsfase mogelijke problemen te voorzien en te voorkomen. Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek aan met de klant om zo gezamenlijk tot een dienstenpakket te komen die nauw aansluit bij zijn of haar behoefte. Op die manier bent u altijd verzekerd van hulp zodat u er nooit alleen voor staat, zonder dat u betaald voor diensten van verhuisbedrijven die u eigenlijk niet nodig heeft. Door vanaf het begin al goed te luisteren zijn wij dus in staat om onze klanttevredenheid te verhogen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

het pand van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Pino box

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Verhuiswagen daf cf silence

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Chauffeur goederenvervoer

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Verhuizen naar buitenland met De Haan 10032020

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een uitdaging. Er moet veel geregeld worden, en dan tenslotte ook nog een oplossing gevonden worden voor het transporteren van de spullen. Welke spullen neem je mee? Wat voor oplossingen zijn hiervoor en hoeveel kost het? Belangrijke vragen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf als De Haan helpt u op weg.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.