de-haan-245-jaar stempel

Verhuis

Liggende vrouw met verhuisdozen

De Haan is uw betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Verhuis met De Haan! De Haan heeft namelijk jarenlange ervaring met een groot aantal uiteenlopende verhuizingen. Vanuit onze rijke geschiedenis hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid portfolio aan dienstverleningen opgebouwd waarmee wij vrijwel elke klant op een passende manier van dienst kunnen zijn. Onze experts kunnen u altijd assisteren bij een internationale verhuizing, waar u ook naartoe gaat. Bij De Haan zijn al onze medewerkers zich maar al te goed bewust van het belang om onze vlekkeloze reputatie hoog te houden. Klantvriendelijkheid en dienstverlening staan dan ook hoog in het vaandel in alle lagen van onze organisatie. Door duidelijk te communiceren met klanten en glasheldere afspraken te maken, zijn wij in staat om onze klanten een hoop zorgen uit handen te nemen.

Verhuisbedrijf

Ervaring is een belangrijke factor bijeen weloverwogen keuze voor een verhuisbedrijf, omdat ervaring ervoor zorgt dat veelvoorkomende problemen in een vroeg stadium voorzien en voorkomen kunnen worden. Door goed naar de wensen van onze klant te luisteren, kunnen wij bij De Haan altijd met een passende oplossing komen.  En door de omvang van ons bedrijf, oftewel onze opslag- en transportcapaciteit, zorgen ervoor dat wij erg flexibel kunnen zijn in onze dienstverlening, waardoor wij beter met onvoorziene omstandigheden of problemen om kunnen gaan dan kleinere concurrenten. Daarnaast zorgt onze ervaring er tevens voor dat er vrijwel geen situaties bestaan waar onze mensen niet eerder mee te maken hebben gehad. Kortom, met De Haan als verhuispartner staat u er nooit alleen voor. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met al uw vragen via ons contactformulier. Bekijk ook eens de testimonials elders op onze website en overtuig uzelf van de kwaliteit van de service van De Haan!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuizen naar buitenland met De Haan 10032020

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een uitdaging. Er moet veel geregeld worden, en dan tenslotte ook nog een oplossing gevonden worden voor het transporteren van de spullen. Welke spullen neem je mee? Wat voor oplossingen zijn hiervoor en hoeveel kost het? Belangrijke vragen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf als De Haan helpt u op weg.

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

containerschip

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

International removals M

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

luchtvracht

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen