de-haan-245-jaar stempel

Verhuis

Liggende vrouw met verhuisdozen

De Haan is uw betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Verhuis met De Haan! De Haan heeft namelijk jarenlange ervaring met een groot aantal uiteenlopende verhuizingen. Vanuit onze rijke geschiedenis hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid portfolio aan dienstverleningen opgebouwd waarmee wij vrijwel elke klant op een passende manier van dienst kunnen zijn. Onze experts kunnen u altijd assisteren bij een internationale verhuizing, waar u ook naartoe gaat. Bij De Haan zijn al onze medewerkers zich maar al te goed bewust van het belang om onze vlekkeloze reputatie hoog te houden. Klantvriendelijkheid en dienstverlening staan dan ook hoog in het vaandel in alle lagen van onze organisatie. Door duidelijk te communiceren met klanten en glasheldere afspraken te maken, zijn wij in staat om onze klanten een hoop zorgen uit handen te nemen.

Verhuisbedrijf

Ervaring is een belangrijke factor bijeen weloverwogen keuze voor een verhuisbedrijf, omdat ervaring ervoor zorgt dat veelvoorkomende problemen in een vroeg stadium voorzien en voorkomen kunnen worden. Door goed naar de wensen van onze klant te luisteren, kunnen wij bij De Haan altijd met een passende oplossing komen.  En door de omvang van ons bedrijf, oftewel onze opslag- en transportcapaciteit, zorgen ervoor dat wij erg flexibel kunnen zijn in onze dienstverlening, waardoor wij beter met onvoorziene omstandigheden of problemen om kunnen gaan dan kleinere concurrenten. Daarnaast zorgt onze ervaring er tevens voor dat er vrijwel geen situaties bestaan waar onze mensen niet eerder mee te maken hebben gehad. Kortom, met De Haan als verhuispartner staat u er nooit alleen voor. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met al uw vragen via ons contactformulier. Bekijk ook eens de testimonials elders op onze website en overtuig uzelf van de kwaliteit van de service van De Haan!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

European Flags M - flat

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

containerschip

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

uitladen vrachtwagen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Liggende vrouw met verhuisdozen

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

The average rating of customers who moved from and to the United States

178 bekijk de beoordelingen
9.2
810
23 juli 2024

The moving coordinator is super kind and efficient. Trying to listen to the client. Definitely recommending everyone to use.

Y. Yamanaka
1010
19 juli 2024

Goede communicatie, snel en ook zeer vriendelijk

K.M
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland