240-jaar-1

Verhuis

Liggende vrouw met verhuisdozen

De Haan is uw betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Verhuis met De Haan! De Haan heeft namelijk jarenlange ervaring met een groot aantal uiteenlopende verhuizingen. Vanuit onze rijke geschiedenis hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid portfolio aan dienstverleningen opgebouwd waarmee wij vrijwel elke klant op een passende manier van dienst kunnen zijn. Onze experts kunnen u altijd assisteren bij een internationale verhuizing, waar u ook naartoe gaat. Bij De Haan zijn al onze medewerkers zich maar al te goed bewust van het belang om onze vlekkeloze reputatie hoog te houden. Klantvriendelijkheid en dienstverlening staan dan ook hoog in het vaandel in alle lagen van onze organisatie. Door duidelijk te communiceren met klanten en glasheldere afspraken te maken, zijn wij in staat om onze klanten een hoop zorgen uit handen te nemen.

Verhuisbedrijf

Ervaring is een belangrijke factor bijeen weloverwogen keuze voor een verhuisbedrijf, omdat ervaring ervoor zorgt dat veelvoorkomende problemen in een vroeg stadium voorzien en voorkomen kunnen worden. Door goed naar de wensen van onze klant te luisteren, kunnen wij bij De Haan altijd met een passende oplossing komen.  En door de omvang van ons bedrijf, oftewel onze opslag- en transportcapaciteit, zorgen ervoor dat wij erg flexibel kunnen zijn in onze dienstverlening, waardoor wij beter met onvoorziene omstandigheden of problemen om kunnen gaan dan kleinere concurrenten. Daarnaast zorgt onze ervaring er tevens voor dat er vrijwel geen situaties bestaan waar onze mensen niet eerder mee te maken hebben gehad. Kortom, met De Haan als verhuispartner staat u er nooit alleen voor. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met al uw vragen via ons contactformulier. Bekijk ook eens de testimonials elders op onze website en overtuig uzelf van de kwaliteit van de service van De Haan!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

uitladen vrachtwagen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

International removals M

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

containerschip

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden met De Haan

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.