de-haan-245-jaar stempel

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Elk verhuisbedrijf is anders. Bij De Haan doen we meer dan alleen verpakken en vervoeren! Bij De Haan weten wij als geen ander waar onze klanten behoefte aan hebben. Natuurlijk is niet elke klant hetzelfde, maar iedereen die verhuist naar een ander land kan wel enige vorm van ondersteuning gebruiken. Alleen al door onze klanten van bepaalde informatie te voorzien, zijn wij vaak al in staat om een hoop zorgen van klanten weg te nemen. Internationaal verhuizen is voor iedereen een uitdaging, zeker aangezien er vaak ook nog zaken bij komen kijken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie, het regelen van het immigratie proces of  het vinden van school of kinderopvang. Onze ervaring leert dan ook dat onze klanten zich liever bezighouden met dergelijke zaken en vaak niet te veel lastig gevallen willen worden doordat er dingen fout gaan met de verhuizing.

Internationaal Verhuisbedrijf

Als internationaal verhuisbedrijf, beschouwen wij het bij De Haan dan ook als onze verantwoordelijkheid om klanten van een vlotte, zorgeloze (internationale) verhuizing te voorzien. Dankzij onze ervaring weten wij waar de bottlenecks in het verhuisproces zich bevinden. Door vanaf het begin te luisteren en mee te denken met onze klant, zijn wij vaak in staat om de meest voorkomende struikelblokken te omzeilen. Vaak dringen wij aan op het opstellen van een gedetailleerde checklist en inventarisatielijst, alsmede een nauwkeurige beschrijving van de diensten die u behoeft om onverwachte kosten achteraf te voorkomen. Daarnaast heeft De Haan als verhuisbedrijf jarenlange ervaring met internationale verhuizingen naar alle populaire bestemmingen, maar ook naar landen die minder bekend zijn bij veel van onze concurrenten. Met al deze ervaring en uitgebreide dienstverlening en klantondersteuning is de De Haan de ideale partij voor een zorgeloze internationale verhuizing. U kunt bij ons altijd geheel vrijblijvend informatie aanvragen per telefoon of door ons contactformulier in te vullen. Lees vooral ook onze testimonials elders op deze website en overtuig uzelf!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een uitdaging. Er moet veel geregeld worden, en dan tenslotte ook nog een oplossing gevonden worden voor het transporteren van de spullen. Welke spullen neem je mee? Wat voor oplossingen zijn hiervoor en hoeveel kost het? Belangrijke vragen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf als De Haan helpt u op weg.

Verhuisbedrijf

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Verhuisbedrijf

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

Verhuisbedrijf

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuisbedrijf

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Verhuisbedrijf

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.