240-jaar-1

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Elk verhuisbedrijf is anders. Bij De Haan doen we meer dan alleen verpakken en vervoeren! Bij De Haan weten wij als geen ander waar onze klanten behoefte aan hebben. Natuurlijk is niet elke klant hetzelfde, maar iedereen die verhuist naar een ander land kan wel enige vorm van ondersteuning gebruiken. Alleen al door onze klanten van bepaalde informatie te voorzien, zijn wij vaak al in staat om een hoop zorgen van klanten weg te nemen. Internationaal verhuizen is voor iedereen een uitdaging, zeker aangezien er vaak ook nog zaken bij komen kijken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie, het regelen van het immigratie proces of  het vinden van school of kinderopvang. Onze ervaring leert dan ook dat onze klanten zich liever bezighouden met dergelijke zaken en vaak niet te veel lastig gevallen willen worden doordat er dingen fout gaan met de verhuizing.

Internationaal Verhuisbedrijf

Als internationaal verhuisbedrijf, beschouwen wij het bij De Haan dan ook als onze verantwoordelijkheid om klanten van een vlotte, zorgeloze (internationale) verhuizing te voorzien. Dankzij onze ervaring weten wij waar de bottlenecks in het verhuisproces zich bevinden. Door vanaf het begin te luisteren en mee te denken met onze klant, zijn wij vaak in staat om de meest voorkomende struikelblokken te omzeilen. Vaak dringen wij aan op het opstellen van een gedetailleerde checklist en inventarisatielijst, alsmede een nauwkeurige beschrijving van de diensten die u behoeft om onverwachte kosten achteraf te voorkomen. Daarnaast heeft De Haan als verhuisbedrijf jarenlange ervaring met internationale verhuizingen naar alle populaire bestemmingen, maar ook naar landen die minder bekend zijn bij veel van onze concurrenten. Met al deze ervaring en uitgebreide dienstverlening en klantondersteuning is de De Haan de ideale partij voor een zorgeloze internationale verhuizing. U kunt bij ons altijd geheel vrijblijvend informatie aanvragen per telefoon of door ons contactformulier in te vullen. Lees vooral ook onze testimonials elders op deze website en overtuig uzelf!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuisbedrijf

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

Verhuisbedrijf

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Verhuisbedrijf

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuisbedrijf

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Verhuisbedrijf

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Verhuisbedrijf

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.