de-haan-245-jaar stempel

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Elk verhuisbedrijf is anders. Bij De Haan doen we meer dan alleen verpakken en vervoeren! Bij De Haan weten wij als geen ander waar onze klanten behoefte aan hebben. Natuurlijk is niet elke klant hetzelfde, maar iedereen die verhuist naar een ander land kan wel enige vorm van ondersteuning gebruiken. Alleen al door onze klanten van bepaalde informatie te voorzien, zijn wij vaak al in staat om een hoop zorgen van klanten weg te nemen. Internationaal verhuizen is voor iedereen een uitdaging, zeker aangezien er vaak ook nog zaken bij komen kijken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie, het regelen van het immigratie proces of  het vinden van school of kinderopvang. Onze ervaring leert dan ook dat onze klanten zich liever bezighouden met dergelijke zaken en vaak niet te veel lastig gevallen willen worden doordat er dingen fout gaan met de verhuizing.

Internationaal Verhuisbedrijf

Als internationaal verhuisbedrijf, beschouwen wij het bij De Haan dan ook als onze verantwoordelijkheid om klanten van een vlotte, zorgeloze (internationale) verhuizing te voorzien. Dankzij onze ervaring weten wij waar de bottlenecks in het verhuisproces zich bevinden. Door vanaf het begin te luisteren en mee te denken met onze klant, zijn wij vaak in staat om de meest voorkomende struikelblokken te omzeilen. Vaak dringen wij aan op het opstellen van een gedetailleerde checklist en inventarisatielijst, alsmede een nauwkeurige beschrijving van de diensten die u behoeft om onverwachte kosten achteraf te voorkomen. Daarnaast heeft De Haan als verhuisbedrijf jarenlange ervaring met internationale verhuizingen naar alle populaire bestemmingen, maar ook naar landen die minder bekend zijn bij veel van onze concurrenten. Met al deze ervaring en uitgebreide dienstverlening en klantondersteuning is de De Haan de ideale partij voor een zorgeloze internationale verhuizing. U kunt bij ons altijd geheel vrijblijvend informatie aanvragen per telefoon of door ons contactformulier in te vullen. Lees vooral ook onze testimonials elders op deze website en overtuig uzelf!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuisbedrijf

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Verhuisbedrijf

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Verhuisbedrijf

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuisbedrijf

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9
1010
26 maart 2024

We zijn heel tevreden over de dienstverlening van De Haan Relocation. Reageerde snel en prettige omgang. De communicatie is duidelijk en alle spullen zijn met veel zorg en snelheid ingepakt. De overtocht naar Amerika was vlot en er is niets beschadigd.

V.M

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

1010
22 maart 2024

Zeer goede ervaring gehad vanaf taxatie, planning, inpakken, opslag en aflevering. De communicatie met het kantoor is heel vriendelijk en snel. De verhuisploegen zijn vriendelijk en efficiënt. De Haan is zeer aan te bevelen.

Johannes
1010
18 maart 2024

The entire experience was very professional, responsive and friendly.I would surely reccomend De Haan Relocation and if I need to move again, in case services can be provided out of Holland, I would consider it again. 

R. de Stefano