de-haan-245-jaar stempel

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuizen

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Verhuizen

Verhuizing naar het buitenland

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen en bent u opzoek naar een ervaren verhuisbedrijf? De Haan heeft al sinds 1777 ervaring met het internationaal verhuizen van klanten.

Verhuizen

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Verhuizen

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Verhuizen

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Verhuizen

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

186 bekijk de beoordelingen
8.9
1010
26 oktober 2024

Ik vond het geweldige service 

Caroline
1010
25 oktober 2024

Overall the customer service from coordination to the packing and the moving was really good and I would highly recommend De Haan to anyone in need of moving services. Very professional, good communication and when dates were confirmed, they were respected. We could always reach De Haan when we needed them and answered all of our questions straight away. Really happy with our experience with this relocation company and I would be happy to use them again.

Louise
1010
15 oktober 2024

Een hele positive ervaring. Met mensen die weten wat ze doen. Kennis van het vak. Goede organisation's tijdens en rond de verhuizing.

Marianne

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zweden